Annonce
Horsens

Hvem kan bruge Bo Henriksen?

Tommy Poulsen
Annonce

Hvor skal Bo Henriksen hen, når han forlader AC Horsens?

Der er intet i vejen for, at han kan fortsætte sit trænervirke i Randers, Sønderjyske, Silkeborg, Viborg eller Hobro, men jeg tror ikke, han ender et af disse steder.

Som spiller havde han nogle eksotiske ophold rundt om i verden, og jeg tror, han ender et mere "sexet" sted.

Det kan blive Færøerne eller Island. Det kan blive et landstrænerjob et sted, hvor der er varmt hele året, eller det kunne blive en norsk topklub.

Hvis AC Horsens skulle have en udenlandsk træner, er Kjetil Knudsen i Bodø-Glimt en af de dygtigste, og selv om Kasper Junker næppe er den største tilhænger af den model, kunne de jo passende bytte job.


Bo Henriksens største problem kan blive, at han har bestemt alt i AC Horsens. Nogle vil sige, at han har bestemt for meget.


Jeg ser Bo Henriksen som træner. Han forsøgte sig som købmand sammen med målmandstræner Peder Hansen, og det gik fint og skaffede mange millioner i kassen, men der var også forbiere som Kasper Junker, Sivert Heltne Nielsen og Jonas Borring.

Kasper Junker er i dag topscorer med ni mål i 10 kampe i Norge, så man kan ikke kalde ham en kikser. Han har vist sin klasse i Norge. Han passede bare ikke til AC Horsens.

Bo Henriksens største problem kan blive, at han har bestemt alt i AC Horsens. Nogle vil sige, at han har bestemt for meget, men resultaterne har været gode. Da han kom til et fallitbo i 2014, så det ud til, at AC Horsens aldrig ville vende tilbage til Superligaen. Det var først og fremmest Bo Henriksens fortjeneste, at det lykkedes. Han ryddede op i spillertruppen og skabte et nyt hold. Alting har en ende, og jeg synes, det er fint, han melder ud i god tid. Så kan begge parter finde en ny samarbejdspartner.

Bo Henriksen skal forberede sig på, at han ikke kommer til at bestemme alt i sin næste klub. Han skal samarbejde med mange forskellige, afhængige af klubbens størrelse, langt flere end i AC Horsens. Nu er han ledig på markedet, og så kan der komme tilbud i utide. Derfor er det vigtigt at melde ud, at skiftet sker 1. juli 2021 - ikke før.

Annonce
Annonce
Horsens

HFS testede nye spillere

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Er mundbind falsk sikkerhed?

Horsens

Danish Crown tester dagligt 1330 ansatte, men chauffører går fri: Vi har indført et system, som minimerer fysisk kontakt

Annonce