Annonce
Horsens

Hvad synes du om planerne om en ny madbod på Torvet? Her er læsernes bud

Den endelige udformning af den nye madbod på Torvet er endnu ikke på plads, men et flertal i plan- og miljøudvalget mener, at kommunen skal satse på en model, der ligner denne her. Den er placeret på torvet i Silkeborg. Foto: Horsens Kommune

Horsens: Læsere og brugere har via Horsens Folkeblads Facebook-side givet deres bud på, hvad de synes om kommunens planer om en ny madbod på Torvet.

Spørgsmålet lød således:

"Torvet i Horsens skal renoveres, og plan- og miljøudvalget har i den forbindelse anbefalet, at kommunen investerer 1,25 millioner kroner i at udskifte den nuværende pølsepavillon med en noget mindre, men arkitekttegnet madbod med tilhørende offentlige toilet-faciliteter. Hvad synes du om kommunens planer?"

Her er en stribe af svarene:

Annonce

Ingrid Søborg Skovbo, Horsens

Det er da vanvittig at bruge 1,25 millioner på en pølsevogn og offentligt toilet. De kan nøjes med toilettet. Pølsevognen fungerer jo fint, og den er heller ikke grim og skulle nok kunne passe ind i det nye strøg.

Anette Erichsen

Jeg synes, det er synd, man ødelægger så meget af det gamle og nostalgiske i byen. Pølsevognen har været der, ligeså længe jeg kan huske. Nogle gange virker det, som om I blot laver om for at lave om. Pengene kunne bruges bedre til så mange andre projekter. Projekter såsom hjælp til udsatte, ældre og handicappede. Steder, hvor man rent faktisk kan mærke en forskel.

Linda Mortensen, Horsens

Lad os endelig bruge flere offentlige penge på nyt torv, helst hvert 10. år. kommunen har penge nok; den sparer jo masser af penge med alle de besparelser, der er på områder som ældre, handicappede og børn.

Jan Jensen, Horsens

Ja til et offentligt toilet, nej til fjernelse af en fin pølsevogn.

Ingrid Stenhøj Jensen, Horsens

Spar de penge. Den, der er der, er o.k. Spild af kommunale kroner (som vi får lov at betale, rig som fattig).

Helle Pia Dyrby Pallisby, Horsens

Fuldstændig hul i hovedet. Jeg kan da huske, at de selv ville have den, som den er nu. Engang skulle de alle se sådan ud. Det er spild af penge som så meget andet. Men det er jo ødelagt alligevel, så brug da endelig flere penge på det; et eller andet skal de jo bruges til. Og der er åbenbart ingen cykelstier, der trænger til renovering.

Karsten Peter Sørensen, Horsens

Let it be! Kommunen skal spare, så lad pølsepavillonen være. Så nemt er det.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Horsens får næppe en A-landskamp igen

Leder For abonnenter

Når lærerne må holde fri - så må børnene vel også?

Avisen har de seneste dage skrevet om tendensen til, at forældre tager deres børn ud af skolerne uden for de normale ferieperioder. Det er et forkert signal, mener både politikere og skoleledere. Det er bedst, når alle i skole. Det kan ingen være i tvivl om, men det gælder så sandelig også lærerne, for ingen taler om, at det selvfølgelig også går ud over kvaliteten i undervisningen og styrken i fællesskabet, når læreren holder fri. Lad os slå fast med det samme, at det er alle læreres ret at holde ferie uden for skolernes traditionelle ferie. Det siger deres overenskomst, så ingen skal skyde efter folkeskolelærere, når de en uge om året holder fri uden for de traditionelle ferieuger hen over skoleåret. Men det betyder også, at det klinger en anelse hult, når skoleledere og politikere taler om det forkerte i, at børnene tages ud af undervisningen, når de ansatte har muligheden for at gøre det samme. Det kommer til at lyde som mig selv, når børneopdragelsen har været til diskussionen derhjemme, og jeg har trukket trumfkortet og slået fast, at de skal gøre, som jeg siger, og ikke som jeg selv gør..... Det var noget andet i gamle dage, vil nogle nok mene, men dengang måtte lærerne heller ikke holde fri ud over de almindelige ferieuger. Dengang gav det god mening at slå fast, at eleverne ikke bare kunne få fri uden særlig grund. Nu er tiden en anden, og selv om det går ud over fællesskabet og kvaliteten i undervisningen, når enten elever eller lærere mangler, så er det sådan, virkeligheden ser ud. Vi må alle bestræbe os på at holde fraværet på et minimum og gøre det så attraktivt at gå i skole, at der skal noget ekstraordinært til, hvis man vil gå glip af en uges undervisning. Det er en kamp, vi alle kan bidrage positivt til at vinde. Kampen for at undgå fravær er desværre tabt.

Annonce