Annonce
Horsens

Hvad synes du om planerne om en ny madbod på Torvet? Her er læsernes bud

Den endelige udformning af den nye madbod på Torvet er endnu ikke på plads, men et flertal i plan- og miljøudvalget mener, at kommunen skal satse på en model, der ligner denne her. Den er placeret på torvet i Silkeborg. Foto: Horsens Kommune
Annonce

Horsens: Læsere og brugere har via Horsens Folkeblads Facebook-side givet deres bud på, hvad de synes om kommunens planer om en ny madbod på Torvet.

Spørgsmålet lød således:

"Torvet i Horsens skal renoveres, og plan- og miljøudvalget har i den forbindelse anbefalet, at kommunen investerer 1,25 millioner kroner i at udskifte den nuværende pølsepavillon med en noget mindre, men arkitekttegnet madbod med tilhørende offentlige toilet-faciliteter. Hvad synes du om kommunens planer?"

Her er en stribe af svarene:

Annonce

Ingrid Søborg Skovbo, Horsens

Det er da vanvittig at bruge 1,25 millioner på en pølsevogn og offentligt toilet. De kan nøjes med toilettet. Pølsevognen fungerer jo fint, og den er heller ikke grim og skulle nok kunne passe ind i det nye strøg.

Annonce

Anette Erichsen

Jeg synes, det er synd, man ødelægger så meget af det gamle og nostalgiske i byen. Pølsevognen har været der, ligeså længe jeg kan huske. Nogle gange virker det, som om I blot laver om for at lave om. Pengene kunne bruges bedre til så mange andre projekter. Projekter såsom hjælp til udsatte, ældre og handicappede. Steder, hvor man rent faktisk kan mærke en forskel.

Annonce

Linda Mortensen, Horsens

Lad os endelig bruge flere offentlige penge på nyt torv, helst hvert 10. år. kommunen har penge nok; den sparer jo masser af penge med alle de besparelser, der er på områder som ældre, handicappede og børn.

Annonce

Jan Jensen, Horsens

Ja til et offentligt toilet, nej til fjernelse af en fin pølsevogn.

Annonce

Ingrid Stenhøj Jensen, Horsens

Spar de penge. Den, der er der, er o.k. Spild af kommunale kroner (som vi får lov at betale, rig som fattig).

Annonce

Helle Pia Dyrby Pallisby, Horsens

Fuldstændig hul i hovedet. Jeg kan da huske, at de selv ville have den, som den er nu. Engang skulle de alle se sådan ud. Det er spild af penge som så meget andet. Men det er jo ødelagt alligevel, så brug da endelig flere penge på det; et eller andet skal de jo bruges til. Og der er åbenbart ingen cykelstier, der trænger til renovering.

Annonce

Karsten Peter Sørensen, Horsens

Let it be! Kommunen skal spare, så lad pølsepavillonen være. Så nemt er det.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted

Skoleleder efter forfærdelig ulykke under udflugt: - Vi kunne ikke have gjort noget anderledes

Coronavirus

Live: Højere bøder på vej - Regeringen vil piratfester til livs

Annonce