Annonce
Horsens

Hvad skal vi forvente af 2021? Deltag i virtuel dialog med tre lokale folketingspolitikere

Mona Juul (K), Henrik Dam Kristensen (S) og Troels Lund Poulsen (V) deltager torsdag 25. marts i en virtuel dialog med Business Horsens' medlemmer og Horsens Folkeblads læsere. Arkivfoto: Morten Pape
25. marts er Business Horsens og Horsens Folkeblad vært for en virtuel dialog med tre lokalt forankrede folketingspolitikere om tiden oven på en række skelsættende begivenheder i ind- og udland.

Horsens: Hvornår får vi tre spor på motorvejen? Hvor står samhandlen med England oven på Brexit? Og hvordan vil erhvervslivet kunne mærke, at der har været nøgleoverdragelse i Det Hvide Hus?

Sådan lyder tre af de temaer, som forventes at blive taget op, når Business Horsens og Horsens Folkeblad torsdag 25. marts holder virtuel dialog med tre lokalt forankrede folketingspolitikere.

Her vil medlemmer af Business Horsens og læsere af Horsens Folkeblad kunne møde og stille spørgsmål til Mona Juul (K), Henrik Dam Kristensen (S) og Troels Lund Poulsen (V).


Det er altid rart, at folketingspolitikere får lidt at vide fra rødderne, og i al den her coronasnak, er der emner, som optager erhvervslivet, men som vi ikke får talt om.

Anders Killmann Petersen, erhvervsdirektør


Overskriften på dialogen vil være spørgsmålet om, hvad vi skal forvente af 2021 oven på en periode med skelsættende begivenheder i ind- og udland.

- Det er altid rart, at folketingspolitikere får lidt at vide fra rødderne, og i al den her coronasnak er der emner, som optager erhvervslivet, men som vi ikke får talt om, siger Anders Killmann Petersen, erhvervsdirektør i Business Horsens.

Han regner med, at emner som international handel, grøn omstilling, digitalisering og motorvejsudvidelse vil præge dagsordenen, ligesom coronapandemien og dens effekter formentlig også vil spille ind.

Arrangementet foregår digitalt fra klokken 13 til 14.30, og dialogen styres af Lene Vestergaard, chefredaktør på Horsens Folkeblad.

Det er gratis at deltage, men det kræver tilmelding ved at gå ind på businesshorsens.dk/events/moed-dine-lokale-folketingspolitikere.

Har du et spørgsmål til de tre folketingspolitikere, kan du stille det i spørgeboksen herunder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kultur

Billetkrav, indhegning og mange tusind færre gæster i år

Erhverv

Det betyder de nye indrejseregler for grænsehandlen: Efter disse datoer kan du handle i Tyskland

Erhverv For abonnenter

God for 1,9 milliarder: Så meget tjente Michael Mortensen i 2020

Annonce