Annonce
Horsens

Hvad mener du om, at Lars Løkke har trukket sig som Venstre-formand?

Klaus Emil Hersbøll, Aalborg: Jeg synes, det er lidt sørgeligt, at han går af. Han er den bedste som formand for Venstre. Jeg synes, at Kristian Jensen er lidt af en forræder. Jeg vil tro, at Jakob Ellemann er det bedste bud på en kommende formand.

Vi gik på gågaden i Horsens og bad om reaktioner kort efter, Lars Løkke Rasmussen annoncerede sin tilbagetræden som formand for partiet Venstre efter formiddagens møder på hotel Comwell Kellers Park i Brejning.

Jeg ser det her som den rigtige løsning. Men jeg synes ikke, at forløbet har været godt.

Martin Ravn, gruppeformand for Venstre i Horsens Byråd

Torben Sørensen, Hovedgård: Jeg er ikke umiddelbart overrasket over, at han træder tilbage. Det var nok forventet. Jeg er lidt i tvivl om, hvem der skal efterfølge. Jeg ser ikke lige nogen oplagte afløsere.
Benjamin Bisgaard, Ørting: Det kommer egentlig lidt bag på mig, at han stopper nu. Han har jo siddet der så længe. Hvordan han skal erstattes, har jeg ikke tænkt nærmere over.
Dan Nielsen, Horsens: Det passer mig egentlig fint, og det overrasker mig ikke, at han stopper efter den polemik, der har været. Men hvem der skal overtage efter ham, har jeg ikke nogen idé om.
Isabella Jessen, Horsens: Det er ikke noget, jeg har fulgt så meget med i. Men jeg er ikke overrasket. Jeg synes, han har virket, som om han har givet lidt op. Til gengæld ved jeg ikke, hvem jeg synes, der skal afløse ham.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Fjerde formodede gerningsmand i Nørretorv-sagen fortsat på fri fod - intet nyt om offers tilstand

Odder For abonnenter

Forældre har fået nok: Vores børn er blevet ødelagt, fordi de ikke har fået den rette hjælp

Sport

Hedensted-spillere ramt af corona

Annonce