Annonce
Horsens

Hvad mener du om, at der skal etableres en supercykelsti fra Hatting til Horsens?

Brødtekst

Annonce

Thomas Salting, Korning: Det er en rigtig god idé. Jeg bor selv uden for Hatting, så jeg kommer nok ikke selv til at bruge den. Men generelt er cykelstier en god idé, og det er godt for Hatting.

Sonny Jørgensen, Eriknauer: Det er en god idé at få en cykelsti fra Hatting til Horsens. Jeg cykler ikke selv, men jeg tænker tit, når jeg kører på Hattingvej, at den er farlig for cyklister. Det er en farlig vej, og der kommer mange biler. Jeg synes det er fint, at man lader cykelstien følge Østerhåbsvej - det er en god placering.

Lene Sondaj, Horsens: Skal der være en cykelsti fra Hatting til Horsens? Hurra! Den kommer jeg helt sikkert til at bruge. Jeg bor i Horsens, og jeg cykler til Hatting hver søndag for at besøge min far. Jeg synes, det er en god ide som vist på kortet.

Mensur Sadric, Hatting: Det er virkelig en god idé. Det er godt for børnene, når de skal cykle til Horsens. Jeg kommer helt sikkert til selv at bruge den - men kun fordi jeg cykler sammen med mine børn. Ellers vil jeg nok ikke bruge den, for jeg arbejder i Aarhus.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Klar tysk melding om grænseåbning: Åbne sluser til Poetzsch og Calle fra 15. juni

Annonce