Annonce
Debat

Hvad med børn, forældre og ansatte på skolen på Lindvigsvej, der er glade og tilfredse? Eller sælger det for få aviser?

"I dag kom der et minde op på min Facebook-side, som i dén grad var et dejligt minde. I dag er det nemlig to år siden, vi fejrede skolen på Sønderbros overlevelse", skriver Mette Stærk. Privatfoto

Læserbrev: I dag (5. april, red.) kom der et minde op på min Facebook-side, som i dén grad var et dejligt minde.

I dag er det nemlig to år siden, vi fejrede skolen på Sønderbros overlevelse.

Efter en uge hvor vi kæmpede en kamp for vores børns skole, kom politikerne i børne- og uddannelsesudvalget til fornuft og besluttede sig for ikke at stemme for det forslag, der lagde op til, at skolen skulle lukkes. Og mange tak for det!

At forestille sig et Sønderbro uden en skole er helt utænkeligt for os, der ved, hvad Sønderbro kan, når de mennesker, der bor her, står sammen!

Der var ellers allerede lavet planer for, hvad bygningerne skulle bruges til. Og det får mig til at tænke på, om Horsens Folkeblad mon har en aftale med de politikere, der gerne ville have skolen lukket, siden de bliver ved med at skrive om, hvor mange forældre på Sønderbro, der vælger skolen fra?


Hvis jeg var forælder til et lille barn, der skulle starte i skole snart, og blev ved med at læse om, at "alle de andre vælger skolen fra", så ville jeg også blive usikker på mit valg.

Mette Stærk


Hvis jeg var forælder til et lille barn, der skulle starte i skole snart, og blev ved med at læse om, at "alle de andre vælger skolen fra", så ville jeg også blive usikker på mit valg.

Det var jeg, dengang vores ældste skulle starte i skole i 2008, men vi tog ned på skolen og fik svar på alle vores spørgsmål og bekymringer. Og vi har aldrig fortrudt vores valg!

Vi har nu en dreng, der går i 6. klasse, og en i 3. klasse. De trives, de lærer det, de skal, og de har gode venner på deres skole. Alle de rygter og dårlige historier, vi blev tudet ørene fulde af, er totalt gjort til skamme!

Det, vores børn har mødt og stadig møder, er et bredt udvalg af gode kammerater, engagerede voksne, der er virkelig dygtige til at udøve den differentierede undervisning, og (når der ikke er corona) en masse mennesker fra forskellige kulturer, der også engagerer sig i den lokale skole. Det er en kæmpe gevinst for hele vores familie.

Det ville virkelig klæde Horsens Folkeblad at beskrive dén side af skolen på Lindvigsvej!

Prøv at lave en artikel om børnenes synspunkt, forældrenes oplevelse og ikke mindst alle de meget dygtige, kompetente og engagerede lærere og pædagoger på skolen. Er det ikke værd at beskrive, hvad det er, de kan på skolen på Sønderbro? Hvad det er, der lykkes?

Det føles en lille smule som en hetz mod skolen, når den lokale avis skriver så ensidigt om vores lille lokale perle på Lindvigsvej.

Svar fra redaktionen: Avisen skriver løbende om skolen på Lindvigsvej, senest at det stadig går trægt med at få forældrene i området til at vælge den lokale folkeskole. Målet er alene at dække udviklingen og virkeligheden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kultur

Billetkrav, indhegning og mange tusind færre gæster i år

Coronavirus

Danmark dropper AstraZeneca-vaccinen: Får 650.000 ekstra Pfizer-vacciner i andet kvartal

Erhverv

Det betyder de nye indrejseregler for grænsehandlen: Efter disse datoer kan du handle i Tyskland

Erhverv For abonnenter

God for 1,9 milliarder: Så meget tjente Michael Mortensen i 2020

Annonce