Annonce
Horsens

Hvad kan vi lære af corona: Business Horsens inviterer lokale virksomheder til konference

Business Horsens-direktør Anders Killmann Petersen er blandt oplægsholderne, når Business Horens inviterer til konference om erfaringer fra coronakrisen. Det foregår hos Velas på Erhvervsbyvej 7. september. Arkivfoto: Morten Pape
Annonce

Horsens: Hvilke positive erfaringer kan vi tage med os fra coronakrisen?

Sådan lyder omdrejningspunktet for en konference, Business Horsens arrangerer for det lokale erhvervsliv 7. september hos Velas på Erhvervsbyvej 13 i Horsens.

Her er såvel små og store virksomheder som freelancere og selvstændige velkomne til at komme og deltage i oplæg, sparring og netværk med andre virksomheder, der har oplevet coronakrisen.

Arrangementet vil undervejs byde på relevante oplæg fra en lang række aktører, herunder borgmester Peter Sørensen, Business Horsens-direktør Anders Killmann Petersen, Allan Laursen, som er produktionsleder hos Schur, og Jan Winther, som er administrerende direktør i Velas.

Derudover vil der være mulighed for at tage relevante produkter, services, softwareprogrammer og værnemidler i øjesyn, ligesom der vil blive arrangeret diskussionsklubber og mere uformelle rammer til at netværke.

Arrangementet, der foregår fra klokken 9 til 14, er gratis at deltage i, og deltagerne vil undervejs blive budt på forplejning.

Der er et deltagerloft på 150, hvorfor deltagelse kræver tilmelding til Business Horsens senest 2. september.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce