Annonce
Horsens

Hush og Aske Jacoby giver koncert i Sønderbro Kirke

Kulisselageret og Sønderbro Kirke er gået sammen om at præsentere en koncert med folkpop-duoen Hush i samspil med en af landets største guitarikoner, Aske Jacoby, 6. november. PR-foto

Horsens: I 2018 udgav Hush comeback-albummet "Sand". Siden har de spillet flere udsolgte turneer og senest optrådt i flere koncertsale med Danmarks Underholdningsorkester, og efteråret byder på en ren kirkekoncertturné i selskab med guitaristen Aske Jacoby.

Hush bliver ofte rost som et dygtigt liveband, hvor Dorthe Gerlachs karismatiske stemme er omdrejningspunktet i det stemningsfulde americana-inspirerede univers.

Aske Jacobys musikalitet har gennem tiden beriget en række af de største navne. Indimellem er der dog også blevet tid til soloudgivelser. I 2014 udkom værket "Chant" og det blev et vendepunkt for Aske Jacoby. Her trådte han fra skyggen ind i lyset og besluttede sig for udelukkende at arbejde med sin egen musik. Der er blevet takket nej til en del turneer i de forgangne fem år, men nu er det altså lykkedes Hush at lokke ham med på landevejen.

I forbindelse med kirketurneen kan Hush og Aske Jacoby onsdag 6. november kl. 20 opleves i Sønderbro Kirke.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce