Annonce
Horsens

Huscompagniets første dag på børsen: Åbnede med lille kursstigning

Huscompagniet betegner sig selv som markedsledende inden for typehus-byggeri. Arkivfoto: Søren E. Alwan
Huscompagniet har længe taget tilløb til en børsnotering, og onsdag blev dagen, som direktøren nu betegner som en stor milepæl på en spændende rejse.
Annonce

Horsens: Onsdag blev dagen, da Huscompagniet fra Horsens entrede på børsen og offentliggjorde en endelig udbudspris på 117 kroner per aktie.

- Det glæder mig at kunne byde alle de nye aktionærer velkommen - både danske og internationale institutionelle investorer og de mange danske private investorer, siger bestyrelsesformand  Claus V. Hemmingsen i en selskabsmeddelelse.

Kursen har i løbet af dagen svinget mellem 117 og 120.


Med vores historiske resultater som fundament er vi godt positioneret til at jagte yderligere vækst.

Martin Ravn-Nielsen, koncerndirektør


Den vellykkede introduktion er en anerkendelse af et historisk solidt resultat og ikke mindst planer om fortsat yderligere vækst, tilføjer han.

Han suppleres af koncerndirektør Martin Ravn-Nielsen:

- Med vores historiske resultater som fundament er vi godt positioneret til at jagte yderligere vækst - ikke mindst inden for markedssegmentet for nybyggede rækkehuse rettet mod professionelle investorer.

Annonce

Likviditet og synlighed

Udbudskursen på aktierne resulterer i en markedsværdi for Huscompagniet på 2,34 milliarder kroner, fremgår det af selskabsmeddelelsen.

Huscompagniet har længe taget tilløb til børsnoteringen, og koncernchef Martin Ravn-Nielsen ser noteringen som en milepæl for virksomheden og alle dens medarbejdere.

Også hos Nasdaq Copenhagen er det en stor begivenhed at optage et nyt selskab på hovedbørsen:

- Vi er stolte af at kunne byde Huscompagniet velkommen, og vi ser frem til at følge selskabet på deres fortsatte vækstrejse og til at give dem den likviditet og synlighed, der følger med en notering på vores hovedmarked, udtaler noteringschef Carsten Borring.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Her er tallene, du ikke må se: 48 smittede med minkvariant i Region Midtjylland

Horsens

Nu gik det lige så godt: 26 nye smittede i Horsens Kommune

Annonce