Annonce
Hedensted

Hus væltet til fordel for parkeringspladser

Det gule hus og nabobygningen på Østergade 1 og 3 i Tørring blev revet ned i slutningen af året. Nu skal der bl.a. være parkeringsplads til kommunens ansatte på grunden. Arkivfoto

Tørring: Hedensted Kommune er kommet et skridt nærmere i forhold til at finde parkeringspladser til de omkring 95 medarbejdere, der fra september 2020 skal have deres daglige gang i det kommende administrationshus Tørring.

Før jul købte kommunen nemlig en ejendom på Østergade 3, tæt på det kommende administrationshus. Den er sammen med nabohuset på Østergade 1 "Det Gule Hus" nu revet ned.

Planen er, at Østergade 3 skal bruges til parkeringspladser til de kommunale medarbejdere, mens det hele tiden har været planen at rive Østergade 1 ned i forbindelse med Domeas lejlighedsbyggeri.

- Udover huset på Østergade har vi også en offentlige parkeringsplads på Postvej, og så bliver der også nogle parkeringspladser ved selve bygningen. Derudover har vi nogle flere muligheder, som vi arbejder på. Vi skal nok skaffe de sidste parkeringspladser, lyder det fra Johan Stadil Petersen, der slår fast, at de kommunale medarbejdere ikke vil komme til at parkere på torvet.

Sådan ser en visualisering i det kommende administrationshus i Tørring ud. Visualisering: RUM-arkitekter
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Unik flyvetur i lukket luftrum: Se lufthavn fra oven

Sport

Horsens hapser Fredericias cheftræner

112

Beboer overraskede to tyve i stuen

Annonce