Annonce
112

Hundehvalp stak af efter uheld: Større eftersøgning er i gang ved Tørring

Hundehvalpen er af racen alaskan malamute, som hundene på billedet. Arkivfoto: Morten Marboe
Søndag formiddag stak en alaskan malamute hundehvalp af efter et uheld på Midtjyske Motorvej ved Ølholm. En stor gruppe frivillige leder fortsat efter hvalpen.
Annonce

Ølholm: Siden søndag eftermiddag har et stort hold frivillige været i gang med at lede efter en 12 uger gammel alaskan malamute hundehvalp.

Hundehvalpen savnes efter et uheld på Midtjyske Motorvej søndag kl. 9.12, fortæller Sydøstjyllands Politi.

En 31-årig kvinde fra Videbæk kom kørende i østgående retning, da bilens ene dæk sprang. Bilen snurrede rundt og landede på siden. Der skete ingen personskade, men ved uheldet flygtede hundehvalpen fra bilen.

Louise Barrett, der er veninde til kvinden, der har mistet hunden, koordinerer mandag eftersøgningsindsatsen med base fra Hotel Gudenåen i Tørring.

- Vi leder stadigvæk efter Nala, som hvalpen hedder, og vi har tænkt os at blive ved, til vi finder hende, fortæller Louise Barrett, der også kan fortælle, at der er stor opbakning til eftersøgningen.

- Der er kommet folk fra helt fra Sjælland for at hjælpe til, siger Louise Barrett.

Mandag morgen fik hun et tip om, at hundehvalpen var set på strækningen ud for Hotel Gudenåen ved hovedvejen, så der vil man lede i dag. Hvalpens mor er også med til at lede.

- Vi er ikke så nervøse for, om Nala kan klare sig i det her vejrlig, idet der er tale om en hårdfør race, siger Louise Barrett, der også er i kontakt med de lokale internater i tilfælde af, at nogen skulle have indleveret hunden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Lokal meningsmåling: S udbygger føringen - to nye partier er på vej ind i Horsens Byråd

Annonce