Annonce
Horsens

Human Horsens flyttes til foråret

Fængslet danner rammen om rækken af konferencer, hvor eksperter og publikum skal vende nogle af de store problemer, menneskeheden står overfor. Udgangspunktet er FN's verdensmål. Arkivfoto: Morten Marboe
Covid-19 får arrangører til at rykke ambitiøs konference fra november til marts. Målet er dog stadig det samme: at finde løsninger på nogle af menneskehedens problemer.
Annonce

Horsens: Det bliver først til foråret, at fjerde del af den ambitiøse konference-række Horsens Summit finder sted.

Konferencen, der på Fængslet samler nogle af landets førende eksperter og debattører i et forsøg på at finde løsninger på nogle af det moderne menneskes problemer, skulle være afviklet 11. november.


Målet er at "levere forskellige perspektiver på, hvordan vi kan leve livet godt, og samtidig forholde os til de problemer, verden og mennesket står overfor.

Arrangørerne


Titlen for dagen var Human Horsens. Navnet består, men på grund af covid-19 bliver datoen i stedet 3. marts, oplyser arrangørerne, der blandt andet tæller Horsens & Friends, Horsens Kommune, Fængslet og Business Horsens.

Annonce

Perspektiver på det gode liv

På programmet for Human Horsens er indlæg af kendte navne som Morten Albæk, Tinna C. Nielsen, Tor Nørretranders, Vincent Hendricks, Anders Fogh Jensen med flere.

Målet er at "levere forskellige perspektiver på, hvordan vi kan leve livet godt, og samtidig forholde os til de problemer, verden og mennesket står overfor". Det kan blandt andet være sociale mediers magt og mental sundhed på arbejdsmarkedet, oplyser arrangørerne om nogle af de emner, der bliver vendt på Human Horsens.

Billetsalget til konferencen begynder 18. september.

Annonce

Tredje afsnit lørdag

Human Horsens bliver fjerde del i Horsens Summit-serien, og i denne weekend, lørdag kl. 14.30-19.30, afvikles i øvrigt tredje del.

Det sker med en debatdag under overskriften ”Sundheden under pres - hvem har ansvaret for vores helbred og trivsel?”.

Her deltager Anders og Peter Lund Madsen, Anne Glad, Carla Mickelborg og Christian Fuhlendorf i en blanding af talks, debat og show.

Human Horsens

Human Horsens er del af konferencerækken Horsens Summit.

Horsens Summit samler i årene 2019-2022 - med udgangspunkt i de 17 verdensmål - nationale og internationale virksomheder og politikere, topforskere, talenter, kunstnere og masser af andre engagerede mennesker til 10 større konferencer om bæredygtig lokal og global udvikling på Fængslet i Horsens.

Human Horsens bliver den fjerde Horsens Summit-konference. Sidste år drøftede op mod 600 deltagere fremtidens folkeskole, og Grundlovsdebatten 2019 satte fokus på krænkelseskultur, politisk korrekthed og diskrimination i den offentlige debat. Årets grundlovsdebat er flyttet til 13. september og bliver det tredje summit med temaet: Sundheden under pres - hvem har ansvaret for vores helbred og trivsel?

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Ejer af Oasen: Jeg troede, det var en kunde, der ringede for at aflyse...

Hedensted

Galleri udstiller samlerobjekter

Horsens For abonnenter

Borgmester er ærgerlig over Learnmark-beslutning - bestyrelsesformand åbner dør på klem

Annonce