Annonce
FC Fredericia

Hovedbrud for Jonas Dal: Der er mandefald i FC Fredericias forsvar

Mathias Johannsen bliver næppe klar til kamp mod Vejle Boldklub, og det presser FC Fredericias cheftræner, Jonas Dal. Arkivfoto:Yilmaz Polat
Flere spillere i FC Fredericias trup er fortsat tvivlsomme, og cheftræner Jonas Dal er atter nødsaget til at opfinde den dybe tallerken, når turen går til Vejle Stadion onsdag aften.
Annonce

Fredericia: Hvilket hold kommer FC Fredericias cheftræner Jonas Dal til at sende i kamp, når klubben spiller mod Vejle Boldklub onsdag klokken 18.30 i Vejle?

Det spørgsmål blæser ærligt talt i vinden, for Jonas Dal er ikke blevet meget klogere på de skader, som plager truppen. Sonni Nattestad, Mathias Johannsen, Jacob Buus og Dennis Høegh var alle henvist til tribunen i søndagens kamp mod Næstved som følge af skader. Martin Mikkelsen var på bænken på grund af manglende form.

Det bevirkede, at Jonas Dal måtte bruge anfører Christian Ege Nielsen i det centrale forsvar, og når man fjerner FC Fredericia-kaptajnen fra midtbanen, kommer man til at mangle muskler.

Mandag trænede truppen let oven på 3-1-sejren over Næstved.

- Vi er ikke blevet meget klogere. Martin Mikkelsen trænede med, og det gjorde Sonni Nattestad også. Men Sonni trænede kun med ganske lidt. Jacob Buus er vi i tvivl om, og Mathias Johannsen og Dennis Høegh er vi næsten klar til at udelukke, forklarer Jonas Dal.

Annonce

Det skaber usikkerhed

Netop Sonni Nattestad var udset til at bliver FC Fredericias fyrtårn i forsvaret, da klubben hentede ham i februar. Men evindelige skader har, indtil videre, knust forhåbningerne om at gøre ham til fast mand.

- Det er svært at sige, hvor Sonni står. Vi har prøvet at sende ham ud og træne, og så må vi se, hvordan musklerne reagerer i morgen. Har han ondt over det hele, er han ikke klar. Har han det godt, er han på rette vej, siger Jonas Dal.

Han er temmelig træt af, at FC Fredericia er ramt af skader. De er faldet uden balance, for det er selvsagt uheldigt, at to stoppere er skadet samtidig, når man kun råder over tre.

- Det er mega forstyrrende for os. Jeg tror på kontinuitet. "Never chance a winning team", og det er umuligt at stille det samme hold efter en god præstation, når der opstår skader. Det giver en usikkerhed, for hvordan klarer de spillere sig, som spiller på en position, de ikke er vant til?, spørger cheftræneren.

- Kampene bliver lidt mere spændende, end de burde være, konstaterer han.

Både FC Fredericia og Vejle Boldklub træder ind i lokalopgøret med selvtillid. FC Fredericia har to sejre i træk i 1. division, mens Vejle Boldklub i lørdags slog Vendsyssel med 3-0.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Så er det nu, det gælder

Ikast-Brande

Personbil brød i brand

Horsens

Er mundbind falsk sikkerhed?

Annonce