Annonce
Odder

Hou fester i tre dage

Hou Drop trækker traditionen tro flere tusinde tilskuere til Hou Havn lørdag eftermiddag. PR foto
Hou Drop, musik, sport, bagagerumsmarked, teltbal, børne- og havneløjer på havnen. Det er havnefest i Hou fra 12-14. juli.
Annonce

Hou: Alle sejl sættes til, når der 12.-14. juli er havnefest i Hou. Det skyldes, at det i år er havnefestens 30-års fødselsdag.

Lørdag 13. juli er festens store dag med blandt andet bagagerumsmarked, gratis morgenkaffe, børneloppemarked, High Jumper, Mini-Triathlon, veteranbiler og ikke mindst det legendariske Hou Drop, hvor fantasifulde, hjemmebyggede fartøjer glider i vandet med frygtløse matroser ved roret.

I havnefestens to telte er der allerede fra fredag aften musik for både de unge og de lidt ældre. Her kan man høre John Mogensen Duo, Nice Try, We are the 90´s, Back Track, Mild Ones og The Sharknadoes.

Annonce

Gudstjeneste

Søndag formiddag er der gudstjeneste i teltet. I år med Mette Rothmann Sørensen som præst, og igen i år med Annette Folsachs store gospelkor. Søndag eftermiddag er der armgang over havnebassinet og Hou Havne-derby.

Det er Hou Hallens Venner, der arrangerer havnefesten. Overskuddet går ubeskåret til støtte for Hou Hallen og ungdomsarbejdet med mere i Hou. Omkring 200 frivillige bruger meget tid og mange kræfter på havnefesten, som traditionelt giver et overskud på mellem 70.000 og 100.000 kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Østjylland

Coronavirus viser tænder: Der er enorme forskelle i smittespredningen i de østjyske kommuner

Annonce