Annonce
Hedensted

Hotel Vejlefjord lukker: Sender 150 ansatte hjem

Hotel Vejlefjord er lukket frem til 1. april på grund af coronavirus. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
Hotel Vejlefjord i Stouby melder nu, at hotellet lukker fra i dag onsdag til 1. april. - Det er ikke muligt at drive så stort et sted længere, siger direktør Flemming Jakobsen.
Annonce

Stouby: Coronavirussen får nu konsekvenser for Hotel Vejlefjord. På hotellets hjemmeside meddeler man, at hotellet er lukket fra i dag onsdag til 1. april.

Allerede i sidste uge satte hotellet medarbejderne ind i skiftehold og skabte ekstra afstand mellem gæsterne i restauranterne. Men med statsminister Mette Frederiksens beslutning om at forbyde forsamlinger på over 10 personer, er hotellet nødt til at lukke helt.

- Det er ikke længere muligt at drive et så stort sted med de restriktioner, så der er ikke så meget andet at gøre, siger direktør Flemming Jakobsen fra Hotel Vejlefjord.

Samtidigt sender hotellet omkring 150 hel- og deltidsansatte hjem. Hotellet har tænkt sig at gøre brug af regeringens hjælpepakke, som betaler en del af medarbejdernes løn frem til 9. juni.

- Så må vi se, hvor lang tid det varer. Vi lukker ned til og med 30. marts, men vil tage bestik af situationen i dagene op til. Selv tror jeg, perioden bliver længere, siger Flemming Jakobsen, der tilføjer, at skal hotellet holde lukket i lang tid, kan det blive meget alvorligt for økonomien.

Her til formiddag tjekkede 20 gæster ud, og hotellet er nu gået i gang med at aflyse de cirka 300 overnatninger, der skulle have været frem til og med søndag. Receptionen bliver stadigvæk bemandet, så hotellet kan modtage aflysninger og bookinger ud i fremtiden, ligesom det stadigvæk er muligt at købe gavekort.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce