Annonce
Hedensted

Hotel søger fotos af lokalområdet

Claus Schmidt og Rie Lykke skal være henholdsvis kok og hotelchef på Hotel Juelsminde Strand. Claus Schmidt har tidligere boet i Juelsminde, men bor i dag i Fredericia. Rie Lykke bor i Rårup sammen med turistchef Thomas Fænø, som hun i en årrække har drevet Juelsminde Strand Camping sammen med. FOTO: MORTEN PAPE
Juelsminde - Vis os dit Juelsminde, så vi kan vise gæsterne, hvor de er.

Sådan lyder det fra Hoteldirektør på Hotel Juelsminde Strand Jesper Olesen og hotelchef Rie Lykke.

De er godt i gang med at gøre det lokale hotel klar til åbning 4. september og har i den forbindelse brug for hjælp til udsmykningen.

- Vi vil gerne udsmykke alle 70 værelser med lokale billeder, der viser de bedste sider af Juelsminde, og samtidig vil vi bruge det allerbedste foto til et kæmpestort billede, der kan hænge i receptionen, fortæller Jesper Olesen.

Sammen med Rie Lykke, der for nylig fik jobbet som hotelchef og daglig leder i Juelsminde, har han derfor udskrevet en fotokonkurrence, hvor man frem mod 1. august kan sende sit bidrag på info@jmstrand.dk.

Eneste kriterium for bidragene til konkurrencen er, at billederne skal være taget i Juelsminde.

- Vi tager imod alle bidrag, nye som gamle billeder. Indsenderen af det bedste foto, som vi vil forstørre til receptionen, vinder et weekendophold på et af vores hoteller, lyder det fra Jesper Olesen.

Hyrer medarbejdere

Udsmykningen af værelserne er langt fra det eneste på to do-listen, som hotelfolkene skal nå inden åbningen.

Allerede nu går hotelchef Rie Lykke og kokken Claus Schmidt i gang med at finde ansatte til hotellet.

- Vi skal i gang, inden der går alt for meget sommerferie i den, men heldigvis har vi allerede en stor stak ansøgninger, lyder det fra Rie Lykke.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];