Annonce
Erhverv

Hotel Pejsegården lukker ned: 40 ansatte er sendt hjem indtil april

Direktør Jytte Nygaard på Hotel Pejsegården har sendt personalet hjem og lukket for restauranten for at imødekomme myndighedernes tiltag for at forhindre spredning af coronavirus. Arkivfoto: Lars Juul
Hotel Pejsegården i Brædstrup har sendt 40 ansatte hjem indtil 1. april, efter myndighederne har skærpet kravene inden for hotel- og restaurationsbranchen.
Annonce

Brædstrup: Regeringens beslutning om at lukke alle landets restauranter og barer, rammer også Hotel Pejsegården i Brædstrup. Hotellet har derfor besluttet at sende 40 ansatte hjem foreløbig indtil 1. april.

Det oplyser direktøren for Hotel Pejsegården, Jytte Nygaard.

- I øjeblikket føles det næsten som et spøgelseshotel. Vi er kun mig, min mand Erik og en kok tilbage på hotellet. Resten er sendt hjem. Den slags har vi aldrig oplevet før. Vi lejer stadig værelser ud, og de får serveret maden på deres værelser, fordi restauranten er lukket, siger Jytte Nygaard.

Annonce

Lukker ikke

Onsdag 18. marts var der kun lejet seks værelser ud på det store hotel, men det får ikke hotelejeren til at overveje at lukke hotellet midlertidigt.

- Erik og jeg skal være her alligevel, og så længe vi må holde åbent, gør vi det. Vi kører også tilbud med takeaway for at holde lidt gang i forretningen, så det er muligt at hente takeaway mellem klokken 11 og 20 hver dag, siger hoteldirektøren.

Hun lægger ikke skjul på, at coronakrisen kommer til at få store økonomiske konsekvenser for hotellet. Det er bare på nuværende tidspunkt for tidligt at sige hvor store.

- Vi får stadig mange opringninger fra folk, der aflyser deres arrangementer. Der er derfor ingen tvivl om, at det her vil få store økonomiske konsekvenser. Heldigvis er der også mange, som blot udsætter deres arrangementer, og det giver jo håb. Men det er rigtig skidt for mange erhvervsdrivende, siger Jytte Nygaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Indland

Kampen mod aids kan vindes

Annonce