Annonce
Erhverv

Hotel med ét værelse: Gran-ejere åbner mini-hotel

Det nye mini-hotel i Thonbogade består af en lejlighed med et soveværelse, en opholdsstue, tekøkken og badeværelse. Hotellet ligger lige oven over Møhr Steakhouse. Pr-foto

Et hotel med kun et værelse har slået dørene op i Thonbogade. Det er folkene bag Café Gran, GranBar og Møhr Steakhouse, der står bag.

Horsens: Et nyt hotel har slået dørene op i det allermest centrale Horsens.

Det er folkene bag Café Gran, GranBar og Møhr Steakhouse, der har åbnet et mini-hotel med kun et enkelt værelse.

Hotel Møhr ligger i en lejlighed oven over Møhr Steakhouse i Thonbogade.

Planen er, at folkene bag Gran og Møhr fremover kan tilbyde sine gæster "en hel pakke" med både restaurantbesøg og overnatning.

- Mange af vores gæster kommer udenbys fra, forklarer Eoinn Magill, der er en af medejerne af Hotel Møhr, som tilbyder gæsterne overnatning i en suite med soveværelse, opholdsrum, badeværelse og tekøkken.

Ideen om at åbne byens og måske verdens mindste hotel opstod, da Møhr-ejerne pludselig fik mulighed for at overtage lokalerne over restauranten.

- Oprindelig havde vi tænkt os at bruge lokalerne til kontor, men ingen af os egner sig til at sidde stille. Faktisk vil vi meget hellere forkæle vores gæster i restauranten, og det banede vejen for at åbne Hotel Møhr, siger Eoin Magill.

Det nye hotelværelse kan bookes via Airbnb.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AC Horsens For abonnenter

Tungt nederlag til AC Horsens: Mission overlevelse afhænger af tre ting

Annonce