x
Annonce
Navne

Horsensiansk arkitektfirma har fået ny bestyrelsesformand

Bente Damgaard. Pressefoto

Horsens: 54-årige Bente Damgaard er tiltrådt som bestyrelsesformand i Skala Arkitekter, der har 54 medarbejdere fordelt på tre tegnestuer i henholdsvis Horsens, København og Oslo.

Bente Damgaard er statsautoriseret revisor og har senest været direktør og partner i Schmidt Hammer Lassen igennem 14 år. Derudover har hun bestredet flere bestyrelsesposter, blandt andet i Danske Ark.

- At vi nu har Bente med ombord sker i naturlig forlængelse af, at vi er vokset en del over de seneste fem år, vi har fået flere og større kunder og flere medarbejdere. Jeg er meget glad for at få Bente med, hun vil utvivlsomt styrke forretningen og skabe endnu bedre forudsætninger for vores vækst, siger adm. direktør Kurt Ankjær, der etablerede firmaet i 1986 i Horsens, i en pressemeddelelse, hvori han uddyber:

- Bente kommer med en kommerciel baggrund, har indgående kendskab til branchen og et bredt netværk i ryggen. Dertil har hun erfaring med virksomhedsdrift og ledelse i lignende virksomheder samt erfaring fra det norske marked, hvor vores tredje Skala-tegnestue er i fuld gang med at etablere sig.

Bente Damgaard, som bor i Åbyhøj med ægtefællen Jesper og deres tre sammenbragte børn, tiltrådte i bestyrelsen pr. 1. januar 2020.

Ledelsen består desuden af adm. direktør Kurt Ankjær samt partnergruppen, der tæller Mette Louise Jepsen, Julie Ankjær, Mads Malmkjær og Rene Nedersee Andersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce