x
Annonce
Navne

Horsensianer kæmper om en DM-titel

Anne-Marie Schou arbejder på billedet med sin stol fra sidste års DM i Skills. Foto: Jacob Pedersen/Made By Marble
Anne-Marie Schou, der kommer fra Horsens, dyster for andet år i træk om titlen som Danmarks bedste møbelpolstrerelev ved DM i Skills 2020.

Horsens: Anne-Marie Schou har revanche til gode, når der senere i januar igen skal dystes om titlen som danmarksmester ved DM i Skills, hvor landets bedste lærlinge kæmper om titlerne i de forskellige erhverv.

Hun var også med sidste år, hvor det blev til en fjerdeplads, men favoritværdigheden vil hun ikke påtage sig.

- Jeg har nok mest lyst til at sige, at jeg ikke har de store forventninger til konkurrencen. Jeg glæder mig bare til få en fed oplevelse. Men ærligt, så håber jeg, at jeg får lavet et rigtig godt stykke arbejde, så jeg kan tage lidt mere end en flot ny stol med hjem, siger Anne-Marie Schou i en pressemeddelelse.

Hun stammer fra Horsens, og uddannelsen til møbelpolstrer tager hun på Skive College, men til daglig arbejder hun på sin praktikplads hos Liebecks på Frederiksberg i København.

Og Anne-Marie Schou glæder sig til at vise håndværket frem i hendes anden hjemby på den bedst mulige måde.

- For mig betyder deltagelsen i DM i Skills i København meget, da det er en anerkendelse af, at man kan sit håndværk. Jeg er stolt over at kunne være med til at vise faget frem og være med til at sætte fokus på uddannelsen, fortæller hun i pressemeddelelsen.

Annonce

Kæmper mod sine klassekammerater

Til DM i Skills skal Anne-Marie Schou kæmpe mod tre andre møbelpolstrere. Alle har de det til fælles, at de tager deres uddannelse på Skive College.

Alligevel er der ingen rivalisering at spore mellem klassekammeraterne.

- Jeg føler ikke, at der er nogen rivalisering imellem os. Vi er allesammen gode venner og vant til at hjælpe hinanden, når vi er på skolen.

- Jeg tænker også, at selvom vi undervejs vil være helt fokuserede på arbejdet med vores egen stol, vil det alligevel i sidste ende handle om at få alle godt i mål, siger horsensianeren i pressemeddelelsen.

DM i Skills løber af stablen i Bella Center i København 16.-18. januar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted

On the Corner kan ikke få corona-lån: Vi ved ikke, hvornår hjælpepakkerne kommer

Horsens

Peter Sørensen om genåbning efter påske: Alle forældre ved besked på tirsdag klokken 12

Annonce