Annonce
Navne

Horsensianer har fået endnu en pris for sit arbejde for udsatte børn

Hans Søgaard med æresbeviset fra MTHP-Fond. Foto: Broen Danmark
Annonce

Horsens: Hans Søgaard, der i 2002 tog initiativ til foreningen Broen Horsens, har som den første modtaget en ærespris fra MTHP-Fond, som er stiftet af Bestseller-grundlæggerne Merete og Troels Holch Povlsen.

Fondsbestyrelsen har valgt at hædre Hans Søgaard for hans mangeårige indsats for udsatte børns fritidsliv, først med oprettelsen af Broen Horsens og siden med udbredelsen af nye Broen-foreninger gennem Broen Danmark fra 2009.

I begrundelsen lyder det blandt andet, at Hans Søgaards "vision om at fokusere på en enkel og lokal indsats baseret på en høj grad af frivillighed i et fleksibelt samarbejde med kommuner og foreninger har vist sig at have en afgørende betydning for det enkelte barns og unges oplevelse af at være en del af et nært og lokalt fællesskab på lige fod med jævnaldrende."

Broen Horsens hjælper årligt mere end 500 børn og unge ind i lokale idræts- og fritidsforeninger. På landsplan er der i dag 30 Broen-foreninger, som i 2018 samlet set hjalp ca. 5000 børn og unge til en aktiv fritid, oplyser foreningen.

Hans Søgaard har overdraget formandsposten i Broen Horsens til Gitte Holgaard, men han er fortsat aktiv i bestyrelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AC Horsens

Se alle målene: Rekordmål af Kjær og kanonkugle af Therkildsen knækkede Hobro

Horsens

Efterlyst 22-årig fundet i god behold

Danmark

Kæmpe-slagteri klar til at boykotte Kurt Beier ved dom

Annonce