Annonce
Erhverv

Horsens-virksomhed starter produktion i England

Flonidans gasmålere afsættes primært uden for Danmark, og eksportkunderne stiller høje krav til kvaliteten af både produktet, produktion og bæredygtighed. Arkivfoto

For at imødekomme en stærkt stigende efterspørgsel på gasmålere starter Flonidan produktion i England. Første leverancer fra fabrikken i Coventry er allerede på vej til britiske gaskunder.

Annonce

HORSENS: England har fra politisk side besluttet at indføre smarte forbrugsmålere i alle el- og gasinstallationer. Det betyder bl.a., at henved 22 millioner smarte gasmålere skal leveres og installeres inden for de kommende år.

For Horsens-virksomheden Flonidan har det medført en stærkt voksende efterspørgsel på såkaldt smarte gasmålere, og allerede i starten af året åbnede virksomheden sit første engelske kontor. Nu følger en udvidelse af produktionen, også på engelsk jord.

- Vores kunder har behov for gasmålere lige nu, og selvom vi forventer at fordoble produktions-kapaciteten hos vores nuværende leverandør, har vi fortsat behov for større produktion, siger Anders Hornshøj, der er COO i firmaet.

- Derfor er vi også rigtig glade for at kunne fortælle vores engelske kunder, at vi har indgået samarbejde med George Wilson Industries (GWI), som har produktion i Coventry.

GWI er ejet af Apator Metrix og har mange års viden og erfaring med produktion af bælggasmålere og gastrykregulatorer. Produktionen efterlever samme krav til kvalitet, informations-sikkerhed, miljø og arbejdsmiljø, som Flonidan har. Så de engelske kunder vil få præcis samme kvalitet fra Coventry som fra Flonidans andre produktionssteder.

Første forsendelse af G4-gasmålere blev afsendt torsdag før pinse, og forventningen er at nå et månedligt output på flere end 40.000 gasmålere ud af Coventry-fabrikken allerede i år. /EXP

Vi har stadig behov for større produktion, siger COO (produktionsdirektør) Anders Hornshøj. Pressebillede
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Heftig debat om skattestigning: Fra "Hvor er logikken?" til "Giv den nu et ordentligt hak op"

Danmark

Se billederne: Mette Frederiksen og Bo Tengberg er blevet gift på Møn

Annonce