Annonce
Navne

Horsens-virksomhed skifter navn og får tidligere direktør tilbage

Elektronik-virksomheden på Islandsvej blev stiftet i Horsens i 1949, og sidste år blev den opkøbt af et opkøbt af et svensk selskab. Det betyder nu både navne- og direktør-skifte. Arkivfoto/privat
EPC Technology bliver til Swede Electronics. Samtidig vender et kendt ansigt tilbage til direktørstolen.

Horsens: Cirka 20 år efter at Poul Kjær-Jensen første gang satte sig i direktørstolen hos Horsens-virksomheden EPC Technology, indtager han den igen.

Den 60-årige ringkøbingenser har ved årsskiftet overtaget direktørposten i selskabet, hvor han var direktør i årene fra 2000 til 2018.

I 2018 sprang han ud som selvstændig, og i den forbindelse har han blandt andet samarbejdet med en svensk branche-kollega, virksomheden Swede Electronics, fortæller han.

I efteråret indtrådte han desuden i Swede Electronics' ejerkreds samt i selskabets bestyrelse, og i oktober blev det aftalt, at Swede Electronics købte Horsens-virksomheden EPC Technology.

Virksomheden i Horsens, som blandt andet laver batteriladere, alarmsystemer til overvågning af fjernvarmerør og andre elektronikprodukter, kører videre som hidtil, men opkøbet betyder altså, at Poul Kjær-Jensen er tilbage som direktør.

Han overtager posten fra Lau Bendix Lausen, der har været direktør siden Kjær-Jensens' exit i 2018.

- Det er spændende at være tilbage, og det er glædeligt at genoptage kontakten med mange kunder, som jeg kendt gennem 20 år. Det bliver en spændende tid, vi nu går i møde, siger Poul Kjær-Jensen.

Ejerskiftet betyder også, at foretagendet i Horsens, som har til huse på Islandsvej, ved indgangen til 2020 har fået nyt navn. Det danske datterselskab til svenske Swede Electronics AB hedder nu Swede Electronics A/S.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Unge gutter røg pot i sansehave

DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Annonce