Annonce
Navne

Horsens-virksomhed skifter navn og får tidligere direktør tilbage

Elektronik-virksomheden på Islandsvej blev stiftet i Horsens i 1949, og sidste år blev den opkøbt af et opkøbt af et svensk selskab. Det betyder nu både navne- og direktør-skifte. Arkivfoto/privat
EPC Technology bliver til Swede Electronics. Samtidig vender et kendt ansigt tilbage til direktørstolen.

Horsens: Cirka 20 år efter at Poul Kjær-Jensen første gang satte sig i direktørstolen hos Horsens-virksomheden EPC Technology, indtager han den igen.

Den 60-årige ringkøbingenser har ved årsskiftet overtaget direktørposten i selskabet, hvor han var direktør i årene fra 2000 til 2018.

I 2018 sprang han ud som selvstændig, og i den forbindelse har han blandt andet samarbejdet med en svensk branche-kollega, virksomheden Swede Electronics, fortæller han.

I efteråret indtrådte han desuden i Swede Electronics' ejerkreds samt i selskabets bestyrelse, og i oktober blev det aftalt, at Swede Electronics købte Horsens-virksomheden EPC Technology.

Virksomheden i Horsens, som blandt andet laver batteriladere, alarmsystemer til overvågning af fjernvarmerør og andre elektronikprodukter, kører videre som hidtil, men opkøbet betyder altså, at Poul Kjær-Jensen er tilbage som direktør.

Han overtager posten fra Lau Bendix Lausen, der har været direktør siden Kjær-Jensens' exit i 2018.

- Det er spændende at være tilbage, og det er glædeligt at genoptage kontakten med mange kunder, som jeg kendt gennem 20 år. Det bliver en spændende tid, vi nu går i møde, siger Poul Kjær-Jensen.

Ejerskiftet betyder også, at foretagendet i Horsens, som har til huse på Islandsvej, ved indgangen til 2020 har fået nyt navn. Det danske datterselskab til svenske Swede Electronics AB hedder nu Swede Electronics A/S.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce