Annonce
Erhverv

Horsens-virksomhed er kåret som en god arbejdsplads

Klaus Rønslev står i spidsen for Base Erhverv, som har scoret højt i en analyse af kulturen på 104 forskellige arbejdspladser. Arkivfoto: Morten Pape

Horsens: Entreprenør-virksomheden Base Erhverv, der har hovedkontor i Horsens og afdeling i Roskilde, kan bryste sig af at være blandt Danmarks bedste arbejdspladser.

Det fremgår af en kåring, som analyse- og konsulentvirksomheden Great Place to Work netop har offentliggjort. 104 virksomheder, som til sammen har godt 25.000 medarbejdere, har i år deltaget i undersøgelsen, der er baseret på anonyme trivselsmålinger og evaluering af kulturen på arbejdspladserne.

De bedste arbejdspladser er kåret i tre kategorier, inddelt efter virksomhedens størrelse. I kategorien med 20-49 medarbejdere indtager Base Erhverv 2. pladsen.

Direktøren i Base Erhverv, Klaus Rønslev, hæfter sig ved, at virksomheden nu kan kalde sig den bedste arbejdsplads i entreprenørbranchen.

- Med stoltheden in mente vil vi være branchens bedste arbejdsplads. Vi arbejder derfor hver dag for at skabe en endnu stærkere social kapital, siger han i en pressemeddelelse.

Det er ikke første gang, at Base Erhverv er kåret af Great Place to Work, og det har vist sig at have en positiv effekt på tiltrækning af arbejdskraft, siger direktøren.

- Mens branchen generelt skriger på arbejdskraft, lykkes vi både med at fastholde eksisterende og rekruttere nye kompetente medarbejdere, siger han og tilføjer:

- Det rykker på selvtillids-kontoen og fællesskabsfølelsen i vores fantastiske virksomhed.

Ledelse af medarbejdere kan godt foregå på skovtur, mener direktør Klaus Rønslev, som nu kan kalde arbejdspladsen branchens bedste blandt de mindre virksomheder. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

SuperBrugs øgede overskuddet

Kultur

Stor Horsens-festival opgiver 2021: Der er en grænse, og den er nået, siger arrangør

Annonce