Annonce
Erhverv

Horsens-virksomhed åbner nyt kontor i Kina

Hamlet Protein har åbnet nyt salgskontor i Kina. Arkivfoto

Hamlet Protein har 1. april åbnet nyt salgskontor i Qingdao i Kina, der skal bidrage til lokal kinesisk sparring om virksomhedens dyrefoder.

Annonce

Horsens: Hamlet Protein har åbnet et salgskontor i Qingdao i Kina for at kunne yde support til sine kunder i Kina og det øvrige Sydøstasien.

Hamlet Protein har fabrik på Saturnvej i Horsens, hvor firmaet producerer proteinrige ingredienser til dyrefoder. Tilbage i 2012 åbnede Hamlet Protein endnu en fabrik i Ohio i USA og sælger i dag dyrefoder på flere end 50 markeder over hele verden.

Kontoret i Kina åbnede 1. april og det betyder, at Hamlet Protein nu har fået to nye kinesiske kollegaer i form af Lu Kelun, der er ansat som manager, og Astasit Kaewnanuer, der har fået jobbet som area sales manager.

Hamlet Protein forventer, at firmaet med sit nye kontor får lokal kinesisk sparring omkring specialproteiner og dyrefoder til smågrise og slagtekyllinger.

- Asiens økonomi vokser stærkt. Livsstilen ændrer sig, og folk efterspørger højkvalitets-fødevarer fri for antibiotika, siger Astasit Kaewnanuer, der også forventer, at 2017 byder på endnu flere ansættelser på kontoret i Kina.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

På kanten af kaninhullet

Horsens

Dagens corona-tal: På ét punkt ligner Horsens Kommune ikke de andre

Annonce