Annonce
Horsens

Horsens-team klar til forsinket rally-start

Kurt Mejer giver gas op ad Munkebjerg-bakken ved et tidligere løb. Foto: rallypics.dk - Viggo Johansen
Annonce

Horsens: Sæsonstarten i rally er som så meget andet forsinket af coronaen, men i weekenden 8.-9. august er det endelig tid til ræs for Rally Team Mejer fra Horsens.

Munkebjerg Hillclimb i Vejle bliver første konkurrence, inden det fra starten af september gælder fire afdelinger om det danske mesterskab i historisk rally.

Det lokale team består af to duoer:: Kurt Mejer, Horsens/2. kører Steen Bøgelund, Vejle, og Heino Mejer, Horsens/2. kører Bo Mølgaard, Barrit.

Heino Mejer, "Kongen af Munkebjerg", er forsvarende mester på bakken og har i alt tre generelle sejre i løbet. Kurt Mejer har flere gange stået på podiet og satser på endnu et topresultat.

To gange Mejer stiller op i hver sin historiske Volvo 242 Turbo og er med i Munkebjerg Classic Sprint 8. august og hovedløbet Hillclimb dagen efter.

Corona-pandemien betyder meget begrænset adgang for publikum, og der vil ikke være adgang til serviceområdet/ryttergården, oplyser Rally Team Mejer i en pressemeddelelse.

Første afdeling om DM køres i Vestjylland 5. september.

Heino Mejer i firehulsdrift i Munkebjerg Hillclimb - kort før mål på Munkebjerg-bakken. Arkivfoto: rallypics.dk - Viggo Johansen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce