Annonce
Navne

Horsens-studerende modtager pris for bachelorprojekt: Fra maltfabrik til kulturhus

Anna Baumann er nyuddannet bygningskonstruktør og allerede prismodtager. Foto: Palle Skov, Konstruktørforeningen
Annonce

Horsens: 24-årige Anna Baumann, som er nyuddannet bygningskonstruktør fra VIA University Colleges internationale linje i Horsens, har modtaget Konstruktørforeningens dimittendpris.

Hun fik prisen for i sit bachelorprojekt at transformere en gammel maltfabrik i Ebeltoft til et nutidigt, bæredygtigt kulturhus med udstillings-, værksteds- og mødefaciliteter.

- Hun demonstrerer på forbilledlig vis, hvordan den moderne generalist i byggeriet ser ud, fastslår Konstruktørforeningens formand, Gert Johansen, i en pressemeddelelse.

Selv siger Anna Baumann:

- Det er en stor ære at modtage prisen, for det er en anerkendelse fra professionelle af mit arbejde, og samtidig er jeg glad for, at VIA gennnem prisen også bliver anerkendt for sin uddannelse af mig. Ud over at have lært mange fagdiscipliner, har jeg lært at arbejde selvstændigt og tage ansvar for et projekt både i samarbejde med andre og alene.

Anna Baumann er den fjerde prismodtager og den første kvinde, som modtager prisen, der består af et rejselegat på 10.000 kroner og et års gratis medlemskab af foreningen.

Ved prisoverrækkelsen, som foregik lørdag i Horsens, blev Konstruktørprisen også uddelt til Københavner-firmaet Lendager Group, der blev fremhæver for at være blandt frontløbere inden for bæredygtigt byggeri, genbrug og genanvendelse af byggematerialer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce