Annonce
Horsens

Horsens skal også løbe Stafet for Livet

Den lokale styregruppe har 11 medlemmer: Marianne Jeppesen, Mia Koed, Kalle Nielsen, Anker Hedegaard, Anne Wolff, Tanja Vallentin Bech Brandt, Rikke Thuesen, Nina Goddard Larsen, Susanne Bak, Majbrit Langkilde og Michelle Møller Pedersen. pressefoto
Annonce
HORSENS - Horsens skal i 2014 være med til at løbe "Stafet for livet" - og målet lyder på intet mindre end "den bedste, største, sjoveste og mindeværdige stafet, set i Danmark".

Ambitionerne fejler ikke noget hos den lokale initiativ-gruppe, som vil koble byen på en verdensomspændende event i kampen mod kræft.

- Vi håber, horsensianerne vil være med til at løfte i flok, så vi kan sende et rekordstort økonomisk bidrag til Kræftens Bekæmpelse - med kærlig hilsen fra Horsens, siger Marianne Jeppesen, formand for den lokale styregruppe.
Annonce

Verdens største

"Stafet for livet" er ifølge arrangørerne verdens største fundraising-event.

Stafetten lagde ud i 1985 i USA og har derfra bredt sig. I dag deltager årligt fire mio. mennesker i stafetter i 20 lande, blandt dem i øjeblikket 26 byer i Danmark. Aktiviteterne har siden 1985 samlet over 27 mia. kr. ind til kræftsagen.

I korthed er "Stafet for livet" et døgn - eller i det lokale projekt 18 timer - med fokus på kampen mod kræft.

Det bliver 18 timer med underholdning, oplysning og aktiviteter med plads til fællesskab, eftertænksomhed og minder.

Centralt står selve stafet-løbet. Hold kan melde sig til, og i de 18 timer skal der være mindst én fra holdet på banen - gående, løbende, på rulleskøjter eller noget andet.
Annonce

I Bygholm Park

De lokale planer går på "Stafet for livet" i Bygholm Park, som vil udgøre en perfekt ramme om løbet, samtidig med at der er plads til telte, underholdning mm.

Datoer har initiativgruppen også valgt: fra fredag den 23. maj kl. 16 til lørdag den 24. maj kl. 10.

- Hele arrangementet er baseret på 100 pct. frivilligt arbejde og økonomisk hjælp fra sponsorer. Hele overskuddet sender vi ubeskåret videre til Kræftens Bekæmpelse, fortæller Marianne Jeppesen.

Mere om det verdensomspændende projekt kan læses på www.stafetforlivet.dk.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark For abonnenter

Flemming har rekorden for covid-patienter: 167 dage på intensiv

AC Horsens

Reese har løsningen: Strukturen og en ketchup-effekt skal redde AC Horsens

Annonce