Annonce
Horsens

Horsens-sangskriver sender postkort fra Hollywood

Martin Høybye spillede naturligvis med, da KulisseLageret for et par måneder siden lagde scene til en aften med lokale sangskrivere. arkivfoto: Ceciclie Møller
horsens - Knapt to år efter det anmelderroste album "Night Like This" er den horsensianske sangskriver Martin Høybye nu klar med singlen "Postcard from Hollywood".

Sangen er det første udspil fra et nyt studiealbum af samme navn, som bliver udgivet i starten af 2014.

Pladen bringer et genhør med producer Dennis Ahlgren (Tina Dickow, m.fl.), som Martin Høybye tidligere har lavet to plader sammen med.

Lydmæssigt er der til gengæld nyt. Hvor Martin Høybye i 2011 inviterede sine lyttere med ind i det country-univers, der gennem flere år har optaget ham, bliver der på "Postcard from Hollywood" givet los for det mere skramlede og intuitive.

Går op i en højere enhed

Selv føler Martin Høybye, at den uhøjtidelige lyd forløser sangkataloget, så tingene går op i en højere enhed:

- Det er, siger han, på en måde en hjemvenden til mig selv og de sange, der kommer, når jeg skriver uden at tænke på, hvad andre synes. Jeg ville lave en plade, som jeg kunne tage med mig til en øde ø, hvis jeg en dag skulle blive smidt ud på sådan en. Jeg havde mange idéer på forhånd, og det hele er lykkedes. Og det er ikke mindst produceren og holdets skyld.

Holdet bag er ud over Dennis Algreen, som både har produceret og spillet bas, Kajsa Vala på kor og Mikkel Raki på percussion, mens Martin Høybye selv klarer guitar og sang.

Bag singlen og det kommende album står det lokale pladeselskab Songcrafter Music, som Martin Højbye driver sammen med sin musiker-kollega Roar Amundsen.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

To anholdt ved McDonald's og Jem & Fix: Politiet havde fået tip om udlejningsbil

Læserbrev

Trods corona-krise: Betal dit medlemskontingent!

Læserbrev: Vi står midt i en historisk krise, hvor samfundet mere eller mindre er lukket ned. Det udfordrer os alle - herunder vores foreninger, klubber og alle vores frivillige. Foreningerne i Horsens kommune ligger p.t. øde hen, uden aktivitet, med tomme klubhuse, ingen træninger, ingen kampe og ingen socialt samvær. Det betyder, at vores foreninger er (eller kan blive) udfordret på økonomien i form af manglende indtægter fra stævner, cups, sponsorater, indtægtsgivende arrangementer, kontingenter, m.m. I yderste konsekvens kan det få fatale følger for vores foreninger i form af lukninger. Desværre har jeg den seneste tid hørt fra flere personer, at de overvejer deres medlemskab af den lokale idrætsforening - når nu de ikke ”får noget for pengene”. Det gør mig frustreret at høre disse udmeldinger, for det er netop nu, at vi skal stå sammen, vise samfundssind og bakke op om vores foreninger. Mennesker er sociale væsner der har et fundamentalt behov for at være sammen med andre mennesker. Derfor indgår de fleste af os i fællesskaber i familien, med venner, på jobbet og i foreninger. Jeg ynder at sige, at mennesker er flokdyr, der skal stimuleres socialt. Den nuværende corona-krise gør, at vi skal holde os indendørs og isolere os fra andre mennesker. Det strider direkte mod vores menneskelige natur, hvilket udfordrer os som individer. Derfor tror jeg, at vi mere end nogensinde før har behov for vores foreninger. Når vi kommer ud på den anden side af krisen, har vi i den grad behov for at blive socialt stimuleret og få plejet vores sociale relationer i fællesskabet med andre mennesker. Så min klare opfordring: Betal dit medlemskontingent og støt op om din lokale forening. Så kan vi igen mødes i fællesskabet om den idræt eller foreningsaktivitet, vi brænder så meget for.

Annonce