Annonce
Horsens

Horsens-sangskriver sender postkort fra Hollywood

Martin Høybye spillede naturligvis med, da KulisseLageret for et par måneder siden lagde scene til en aften med lokale sangskrivere. arkivfoto: Ceciclie Møller
Annonce
horsens - Knapt to år efter det anmelderroste album "Night Like This" er den horsensianske sangskriver Martin Høybye nu klar med singlen "Postcard from Hollywood".

Sangen er det første udspil fra et nyt studiealbum af samme navn, som bliver udgivet i starten af 2014.

Pladen bringer et genhør med producer Dennis Ahlgren (Tina Dickow, m.fl.), som Martin Høybye tidligere har lavet to plader sammen med.

Lydmæssigt er der til gengæld nyt. Hvor Martin Høybye i 2011 inviterede sine lyttere med ind i det country-univers, der gennem flere år har optaget ham, bliver der på "Postcard from Hollywood" givet los for det mere skramlede og intuitive.
Annonce

Går op i en højere enhed

Selv føler Martin Høybye, at den uhøjtidelige lyd forløser sangkataloget, så tingene går op i en højere enhed:

- Det er, siger han, på en måde en hjemvenden til mig selv og de sange, der kommer, når jeg skriver uden at tænke på, hvad andre synes. Jeg ville lave en plade, som jeg kunne tage med mig til en øde ø, hvis jeg en dag skulle blive smidt ud på sådan en. Jeg havde mange idéer på forhånd, og det hele er lykkedes. Og det er ikke mindst produceren og holdets skyld.

Holdet bag er ud over Dennis Algreen, som både har produceret og spillet bas, Kajsa Vala på kor og Mikkel Raki på percussion, mens Martin Høybye selv klarer guitar og sang.

Bag singlen og det kommende album står det lokale pladeselskab Songcrafter Music, som Martin Højbye driver sammen med sin musiker-kollega Roar Amundsen.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Lad os gå sammen om at redde Lillebælt

Annonce