Annonce
Horsens

Horsens-premiere på opera

Annonce
HORSENS - Horsens får æren af at lægge scene til, når KammerOperaen holder premiere på Vagn Homboes opera ,,Kniven".
 
At Horsens bliver stedet, er der mange gode grunde til. Vagn Holmboe blev født og voksede op i Horsens. KammerOperaen har base i Horsens. Og hele prøvearbejdet finder i øjeblikket sted hos Vola A/S i Horsens.
 
Premieren henlægges til snedkeriet på det nu nedlagte fængsel i Horsens tirsdag den 26. maj kl. 20. Desuden bliver der forestillinger i Kolding, København og Århus.
 
Vagn Holmboe skrev ,,Kniven" i 1959, og den blev sidst opført i 1963. Det er en satirisk historie om elektroingeniøren Søren. Han drømmer om det fuldt automatiserede hjem, og han er parat til at bruge ,,kniven" for at afskære alle forbindelser til fortiden. Men det viser sig, efterhånden som handlingen udvikler sig, at visionerne ikke helt står mål med virkeligheden.
 
Medvirkende er Esbjerg Ensemblet med Casper Schreiber som dirigent samt sangerne Inger Aarup (sopran), Jasia Nielsen (mezzosopran), David Danholt (tenor), Thomas Späth (baryton) og Jesper Buhl (baryton). Iscenesættelse er overladt til den erfarne Kit Eichler.
 
Billetter til premieren på ,,Kniven" kan bestilles på kontakt@kammeroperaen.dk. Man kan læse mere om projektet på href="http:www.kammeroperaen.dk">http://www.kammeroperaen.dk
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
coronavirus

Live: Regeringen indfører krav om mundbind i offentlig trafik hele døgnet

Horsens

HFS fik uafgjort efter flot indsats

Annonce