Annonce
Horsens

Horsens-pladeselskab overtager vellidt dansktop-band

Niels Kirkegaard og Ann-Mette Elten står som de gennemgående figurer i de nu 30 år, På Slaget 12 har været en del af den hjemlige musikscene. Pressefoto
Annonce
HORSENS - På fredag sender På Slaget 12 en ny single på gaden - med det horsensianske pladeselskab Songcrafter Music som afsender.

Udgivelsen markerer et samarbejde, der ikke er helt så nyt, som det måske i første omgang lyder.

For gennem de seneste fem år har Roar Amundsen, der sammen med lige så lokale Martin Høybye driver Songcrafter Music, fungeret som tekstforfatter for På Slaget 12.

Resultatet kunne høres på 2015-albummet "Hjerterne fri", ligesom Roar Amundsen har skabt ordene på den aktuelle single "Mens vi går og venter" - en sang om alle de drømme, vi udsætter, mens vi hænger fast i vores hverdagsliv.
Annonce

"Hjem til Aarhus"

På Slaget 12 vil ikke mindst være kendt for "Hjem til Aarhus", der for 30 år siden sikrede det store gennembrud.

Siden har bandet med sangerinden Ann-Mette Elten og guitarist Niels Kirkegaard som de gennemgående figurer spillet i tusindvis af koncerter og solgt over en million album. Samtidig har de to løbende udfordret sig selv musikalsk, bl.a. med at tolke klassiske hit fra 50'erne og 60'erne på de meget populære "Let's Dance"-album, ligesom Ann-Mette Elten har været i lag med gamle danske salmer og sange.

I 2011 mødtes Niels Kirkegaard og Roar Amundsen tilfældigt. Sammen skabte de et helt nyt musikalsk spor for På Slaget 12, som udmøntede sig i de 12 sange på "Hjerterne fri" - bandets første dansksprogede plade i 18 år.
Annonce

15 koncerter

Nu gælder det så "Mens vi går og venter", der sendes ud som optakt til en længere turné med foreløbig 15 koncerter planlagt.

Med på listen er Horsens Ny Teater, som På Slaget 12 gæster torsdag 27. oktober.

Holdet på scenen vil være det samme som på den aktuelle single, dvs. ud over Ann-Mette Elten og Niels Kirkegaard tangentspilleren Ebbe Ravn, bassisten Joachim Ussing og trommeslageren Henrik Thomsen.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Se billederne: Mette Frederiksen og Bo Tengberg er blevet gift på Møn

Annonce