Annonce
HH Elite

Horsens-pige vendte "hjem" - og gjorde det onde ved byens hold: - Som håndboldfan er det megafedt at se, det der sker i HH Elite lige nu

Med seks scoringer i kampen blev Kristina Jørgensen, der selv er fra Horsens, fortjent kåret som kampens spiller for udeholdet. Efter kampen havde hun dog rosende ord til overs for håndboldprojektet i sin hjemby. Foto: Johnny Pedersen
Kristina Jørgensen slog som ungdomsspiller sine folder i Horsens HK, inden turen gik til først Skanderborg Håndbold og siden Viborg HK. Onsdag var landsholdsspilleren i fuld vigør i Forum Horsens, hvor hun med seks mål var med til at tildele HH Elite en syngende lussing.

Horsens: Meget vand er løbet i åen, siden Kristina Jørgensen selv repræsenterede Horsens rundt om i landets håndboldhaller.

Det gør forskellen, at vi står godt i forsvaret og har en bredere trup end HH, som sammenlignet med os er et hold under udvikling.

Kristina Jørgensen, Viborg HK

Onsdag var hun for en stund tilbage, hvor det hele startede – og det gik ud over byens hold, der tabte stort til en sprudlende Viborg HK-hold anført af netop Jørgensen.

- Det er altid en fornøjelse at spille ”hjemme” i Forum Horsens. Der er jo mange kendte ansigter blandt publikum, og det var her jeg slog mine folder som ungdomsspiller, sagde Kristina Jørgensen.

Annonce

Trods den umiddelbare skuffelse ovenpå 25-34-nederlaget til Viborg HK, som 23-årige Kristina Jørgensen har spillet for siden 2017, var der flere HH-spillere og -fans, der var henne at få en sludder venstrebacken.

Her fik de formentlig opmuntrende ord med på vejen.

- Forskellen er, at vi står godt i forsvaret og har en bredere trup end HH Elite, som sammenlignet med os er et hold under udvikling, sagde den talentfulde bagspiller, der noterede sig for seks mål i kampen og især i anden halvleg kørte rundt med HH-forsvaret.

Den hjemvendt Horsens-pige blev efter kampen kåret som kampens spiller for udeholdet i Forum Horsens og modtog – meget rammende – stor applaus for sin indsats.

Efter kampen gav hun lidt den anden vej.

- Som håndboldfan er det megafedt at se, det der sker i HH Elite lige nu. At der bliver investeret i Horsens som håndboldby. Jeg håber kun, at klubben får succes, og at erhvervsliv og breddeklubber vil blive ved med at bakke op, sagde Kristina Jørgensen.

Annonce
AC Horsens For abonnenter

Overbevisende og fortjent oprykning: Derfor har AC Horsens muligheden for at klare sig med det hold, der sikrede pladsen i Superligaen

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Su-su-superliga! Reportage og masser af billeder fra kæmpe AC-fejring på stadion og fest i Forum Horsens

Erhverv For abonnenter

Borgere glæder sig til at få fjernvarme - men udsigten til to store varmetanke vækker bekymring

AC Horsens

Stolt og tilfreds cheftræner: Oprykninger vænner man sig aldrig til, og denne her var meget fortjent

Horsens

John Andersen runder snart 83 år, men arbejder syv timer hver dag med sin enestående have

Kristian bor i en campingvogn og vender hver en krone, mens han uddanner sig på ny: - Vi har brug for at se på, hvordan det ikke er urealistisk for voksne at lave et sporskifte

AC Horsens

Se alle billeder og reaktioner: Her rykker AC Horsens op i superligaen

AC Horsens For abonnenter

Karakterbogen: Genial satsning gjorde angriber til dagens spiller i superliga-sovs

Brædstrup

29-årig erkender bilbrande i retten: Jeg var depressiv og nede i livet

Horsens

Morten D. D. boykotter DR: - I behøver ikke ringe en anden gang

Se billederne: Kom med ind i Victor og Birgittes vilde drømmehus med 360 graders terrasse, snedkerkøkken og privat shelter direkte ned til åen

Debat

Det er med stor bekymring for de foreslåede besparelser, at vi skriver dette: Særlige borgere har brug for særlige indsatser

Odder For abonnenter

Bager får sur Smiley for smuds i krogene og kondensvand i fryserummet

Hedensted

Nu vil Tørring også med på padelbølgen: Mangler mindst en million for at få projektet skudt over nettet

Annonce