Annonce
HH Elite

Horsens-pige vendte "hjem" - og gjorde det onde ved byens hold: - Som håndboldfan er det megafedt at se, det der sker i HH Elite lige nu

Med seks scoringer i kampen blev Kristina Jørgensen, der selv er fra Horsens, fortjent kåret som kampens spiller for udeholdet. Efter kampen havde hun dog rosende ord til overs for håndboldprojektet i sin hjemby. Foto: Johnny Pedersen
Kristina Jørgensen slog som ungdomsspiller sine folder i Horsens HK, inden turen gik til først Skanderborg Håndbold og siden Viborg HK. Onsdag var landsholdsspilleren i fuld vigør i Forum Horsens, hvor hun med seks mål var med til at tildele HH Elite en syngende lussing.

Horsens: Meget vand er løbet i åen, siden Kristina Jørgensen selv repræsenterede Horsens rundt om i landets håndboldhaller.

Det gør forskellen, at vi står godt i forsvaret og har en bredere trup end HH, som sammenlignet med os er et hold under udvikling.

Kristina Jørgensen, Viborg HK

Onsdag var hun for en stund tilbage, hvor det hele startede – og det gik ud over byens hold, der tabte stort til en sprudlende Viborg HK-hold anført af netop Jørgensen.

- Det er altid en fornøjelse at spille ”hjemme” i Forum Horsens. Der er jo mange kendte ansigter blandt publikum, og det var her jeg slog mine folder som ungdomsspiller, sagde Kristina Jørgensen.

Annonce

Trods den umiddelbare skuffelse ovenpå 25-34-nederlaget til Viborg HK, som 23-årige Kristina Jørgensen har spillet for siden 2017, var der flere HH-spillere og -fans, der var henne at få en sludder venstrebacken.

Her fik de formentlig opmuntrende ord med på vejen.

- Forskellen er, at vi står godt i forsvaret og har en bredere trup end HH Elite, som sammenlignet med os er et hold under udvikling, sagde den talentfulde bagspiller, der noterede sig for seks mål i kampen og især i anden halvleg kørte rundt med HH-forsvaret.

Den hjemvendt Horsens-pige blev efter kampen kåret som kampens spiller for udeholdet i Forum Horsens og modtog – meget rammende – stor applaus for sin indsats.

Efter kampen gav hun lidt den anden vej.

- Som håndboldfan er det megafedt at se, det der sker i HH Elite lige nu. At der bliver investeret i Horsens som håndboldby. Jeg håber kun, at klubben får succes, og at erhvervsliv og breddeklubber vil blive ved med at bakke op, sagde Kristina Jørgensen.

Annonce
Horsens

Tag kandidattesten til kommunalvalget her

Horsens For abonnenter

Fra sofatid foran tv'et til huskøb i Stensballe: - I Horsens er der noget for alle

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Mandagens coronatal: 1411 nye coronasmittede - højeste tal i efteråret

Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Det er sjældent, at der går vaskeægte røvhuller rundt iblandt os: 1250 elever mødte ind til første skoledag blandt stilladser og arbejdsfolk

Horsens For abonnenter

Tomt torv i Horsens skal snart være fortid, hvis det står til borgmesteren: Vi skal række ud til klyngen af stadeholdere

Hedensted

Politiet måtte tilkaldes til to kamphaner på bodega

Erhverv

Fra bekymrende forår til travl sommer: Turister har bidt på nyt maritimt ferietilbud i Juelsminde

Forsvaret: Det vil tage mere end 50 år at rydde op efter vores forureninger

HH Elite For abonnenter

Kvalitet og bredde til forskel: HH Elites ti måls-sejr afslørede disse fire afgørende styrker

Erhverv

Hun vil inspirere til flere kulører i boligen: I ny butik på Bjerrevej kan man hente gode ideer

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Horsens

Højere vandstand i Bygholm Sø end ved sidste års evakuering: Afspærring måtte skæres op og 4000 liter blev sendt videre i åen - i sekundet

For abonnenter

Mette Frederiksens brutale højre hånd fra Esbjerg i fokus for vilde sms’er

Hedensted

Hedensted får træls topplacering for hjemmehjælp: Ældre Sagen kalder til borgermøde på trods af usikre tal

Horsens For abonnenter

Stadeholderne bliver væk fra Horsens: 'Jeg har hørt, at det er helt dødt'

Horsens

Slingrende kørsel vakte opmærksomhed - nu er 68-årig sigtet for spritkørsel

Annonce