Annonce
Horsens

Horsens Kommune lancerer ny corona-vejviser for sine ansatte i ældreplejen

Direktør for Velfærd og Sundhed i Horsens Kommune, Karin Holland, er stolt over den nye app, der hurtigt kan hjælpe de medarbejdere, der har med borgere at gøre i en ny tid med risiko for coronasmitte. Foto: Horsens Kommune, Hanne Bach Nielsen

Horsens: Rundt omkring i hele landet har alle skullet vænne sig til en ny hverdag, hvor der skal tages særlige forholdsregler i kampen mod Covid-19.

Det gælder ikke mindst de mange ansatte i kommunernes ældrepleje, på bosteder og støttetilbud. Derfor har Velfærd og Sundhed i Horsens Kommune nu lanceret en ny app på arbejdstelefoner og tablets som en hjælp til medarbejderne.

Corona-vejviseren, som app'en er blevet døbt, giver blandt andet svar på ofte stillede spørgsmål, som hvad man gør, hvis man selv har symptomer, hvis en borger har symptomer, samt hvilke værnemidler, man skal bruge.

- Vi har valgt at lave corona-vejviseren elektronisk. Nu kan vi hurtigt opdatere og sikre, at vores medarbejdere altid har adgang til nyeste og opdaterede viden - uanset om det er på pc, tablet eller telefon. Det er smart, lyder det i en pressemeddelelse fra direktør for Velfærd og Sundhed i Horsens Kommune, Karin Holland.

Indtil videre er corona-vejviseren tilgængelig for kommunens medarbejdere i Velfærd og Sundhed, og der arbejdes på, at øvrige medarbejdere i kommunen også får adgang til den.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Frygter skævvridning af Danmark efter coronakrise: Regeringen varsler særlig hjælp til landdistrikterne

Annonce