Annonce
Erhverv

Horsens-husbygger udvider igen: Vil dække hele landet med fire kontorer

Hybel er vokset eksplosivt siden stiftelsen for fem år siden. Sidste år solgte firmaet cirka 650 huse, men målet er endnu flere, og derfor åbner Hybel nu også afdeling i Kolding. Arkivfoto: Søren E. Alwan
Det begyndte i Horsens i 2016, men på kun fem år er Hybel blevet et landsdækkende husbyggefirma. Snart åbner firmaet sin fjerde afdeling, som får adresse i Kolding.

Horsens/Kolding: Fra hjemmebanen i Horsens rykkede Hybel først mod nord, så mod øst, og nu gælder det syd.

- Det har længe været et ønske for os at åbne en afdeling i den sydlige del af Jylland, og nu er det faldet på plads, så vi 1. juni kan åbne i Kolding, fortæller Brian Langvad, administrerende direktør i Hybel.

Kolding-afdelingen er den fjerde - og efter planen sidste - brik, der har manglet for at sikre husbyggeren nærvær til kunder i hele landet, mener han.

- Med Kolding-afdelingen kan vi fint dække både Sønderjylland og Fyn, forklarer Brian Langvad.

Resten af Jylland nås med afdelingerne i henholdsvis Horsens og Aalborg, men de sjællandske kunder ekspederes fra Roskilde.

Annonce

Større på den lange bane

Den ny Hybel-afdeling får adresse på Trianglen, et erhvervsområde i det nordlige Kolding, tæt ved motorvejen.

Her har Hybel foreløbig lejet 800 kvadratmeter, fortæller Brian Langvad.

- På den lange bane forventer vi at skulle bruge mere, men der er også mulighed for at leje mere på Trianglen, så vi kan udvide der. Men det kan også være, vi ender på en anden lokation, når det bliver for småt, siger direktøren.

Cirka halvdelen af de 800 kvadratmeter indrettes som showroom, mens resten skal huse både tegnestue, salgskontor og byggeledelse. Det er samme model som på kontorerne i Aalborg og Roskilde, mens de administrative funktioner, som eksempelvis bogholderi og markedsføring, for alle afdelinger er samlet i Horsens.

Annonce

Godt oplært i Horsens

Der er ansat en afdelingschef til Kolding-kontoret, en produktionschef, et par byggeledere samt nogle byggerådgivere, fortæller Brian Langvad.

- Vi starter op med i alt otte ansatte, men min forventning er, at vi på sigt kommer op på 25, i takt med at vi kommer til at sælge flere huse i området, siger han.

Et par stykker er fundet internt i Hybel-regi. Resten er fundet lokalt i Kolding-området, men ansat i god tid, så de allerede i dag er godt oplært i Horsens-afdelingen, hvor de også har fået Hybels dna ind under huden, forklarer Brian Langvad.

- Vi prøver at skabe en solid stamme af gode folk fra branchen og nye folk, som vi selv lærer op, tilføjer han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Navne

Skuddræbt kvindes kolleger i mindeord: Vi savner hendes hjertevarme, smil, latter og dejlige humor

Danmark

Få overblikket over de nye rejseregler her: Hvornår må vi grænsehandle og rejse på ferie?

Annonce