Annonce
Erhverv

Horsens-hotel blandt Europas bedste

Hotel-direktør Camilla Tallerup glæder sig over anerkendelsen af Hotel Opus. Arkivfoto

International hotel-søgeportal har indhentet og analyseret gæsteanmeldelser for mere end en mio. hoteller over hele kloden. Hotel Opus i Horsens figurerer på den baggrund blandt Europas bedste tre procent.

Horsens: Den internationale hotel-søgemaskine Hotels Combined har på baggrund af tusindvis af gæstebedømmelser udstukket en liste over de hoteller, der hører til Europas bedste.

Her er Hotel Opus i Horsens blandt de tre procent hoteller, der har fået plads på listen.

Det vækker både glæde og stolthed hos den lokale hotel-direktør, Camilla Tallerup:

- Der er intet, der glæder os som anerkendelse fra vores gæster, siger hun i en pressemeddelelse.

- Jeg tager top-tre-procent-placeringen som udtryk for, at vi lykkes med at være nærværende over for vores gæster og meget opmærksomme på deres ønsker og behov.

- Og skulderklappet fra Hotels Combined giver os ekstra energi til fortsat at gå den ekstra meter for vores gæster, tilføjer hun.

Mere end 2500 Opus-bedømmelser

Hotels Combined er en hotel-portal som Trivago eller Booking.com, hvor man kan søge efter hotelværelser i hele verden.

Portalen har indhentet og analyseret samtidig gæstebedømmelser fra mere end en mio. hoteller på hele kloden. Helt konkret har Hotels Combined fundet frem til mere end 2500 bedømmelser, som Hotel Opus' gæster har lagt ud på websites, forskellige digitale fora og på de sociale medier, oplyses det i pressemeddelelsen.

Hotels Combined givet Hotel Opus karakteren 9 uf af 10 mulige, og det er nok til at bringe hotellet ind i top-tre-procent. Hæderen fra Hotels Combined kommer kun få måneder efter, at Trivago Awards kårede Hotel Opus som et af Danmarks 10 bedste 4-stjernede hoteller - også på baggrund af gæsteanmeldelser.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odder

Ulykke i Odder skaber lange køer

Odder

Sur smiley til restaurant i Odder

Hedensted For abonnenter

Mor til krænket dreng: Min søn kom og fortalte, at der var blevet pillet ved ham...

Annonce