Annonce
Sport

Horsens HK leverer røde tal på bundlinjen

- Der er styr på økonomien trods underskuddet på 1,5 millioner kroner, siger HH-direktør Jørgen Møller. Arkivfoto: Martin Ravn.

Aktieselskabet kommer ud med et underskud på 1,5 millioner kroner.

Horsens: Aktieselskabet bag HH Elite har afsluttet årsregnskabet for perioden 1. juli 2017 til 30. juni 2018 med et underskud på knap 1,5 mio. kr. Underskuddet er finansieret ved at ejerkredsen bag klubben - i dette her tilfælde Højmarksvej Holding - har ydet et ansvarligt lån på kr. 1,9 mio. Lånet skal sikre, at der er midler til at fortsætte HH Elite´s målsætning om at få tophåndbold tilbage til Horsens, med det formål at fastholde og tiltrække flere børn og unge i en social sport som håndbold.

HH Elites direktør Jørgen Møller siger: - Med dette lån har vi ved indgangen til indeværende sæson en egenkapital på kr. 1,3 mio. og en kassebeholdning på godt kr. 1,4 mio. Dette gør, at driften er sikret frem til næste sæson, og det betyder også, at HH Elite lever op til alle krav fra DHF for afvikling af kontrakthåndbold.

- Foruden den sportslige fremgang er der også positiv opbakning fra sidste sæsons sponsorer, hvor mange har opgraderet deres sponsorat, samtidig med at der er kommet mange nye til, lyder det fra Jørgen Møller.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Annonce