Annonce
Sport

Horsens HK kan nærmest rykke op på fredag

Hvis HH stopper Sønderjyske på fredag, kan ingen længere stoppe klubbens march mod oprykning. Arkivfoto: Morten Pape

Horsens HK har bragt sig selv i så gunstig en position i 1. division, så en sejr over Sønderjyske på fredag nærmest vil være at sidestille med oprykning til ligaen.

Annonce

Horsens: Horsens HK kan, praktisk talt, ende med at kalde sig et liga-hold fredag aften.

Torsdag aften hentede klubben en storsejr på 32-21 ude mod DHG fra Odense, og det betyder, at klubben nu på førstepladsen formentlig har fem point ned til Sønderjyske på andenpladsen. Sønderjyske har en kamp i hånden, som klubben forventes at vinde over Bjerringbro lørdag eftermiddag.

- Hvis vi vinder, skal vi tabe fire kampe i resten af sæsonen for at smide det. Og samtidig skal Sønderjyske vinde alle sine kampe. Vi har ikke tabt én eneste kamp endnu, så jeg anser det som usandsynligt, at vi pludselig skulle tabe fire, siger Mikael Jensen, assistenttræner for HH.

Sønderjyske er den eneste klub i rækken, der har formået at stjæle point fra HH i de 14 kampe, der er spillet. Kampen i Aabenraa endte 21-21.

- Og det var et dyrt point for os, for i den blev både Amalie Wichmann og Emily Baunsgaard skadet i lang tid. Wichmann er stadig ude. Vi har ikke råd til en lignende kamp, siger Mikael Jensen.

Nej! Det kan jeg afvise fuldstændigt. Det kan godt være, der er nogle andre, der render og snakker om champagne, men for os handler det om at holde fuld fokus.

Mikael Jensen, assistentrræner for HH, afviser, at champagnen er lagt på køl
Annonce

Champagne på køl?

Selv hvis HH skulle tabe, ser det fortsat fornuftigt ud. I så fald skal klubben tabe to kampe, mens Sønderjyske gør rent bord. Endnu et usandsynligt scenarie for et Horsens-hold, som har set fuldstændig suverænt ud indtil nu.

- Men man skal huske på, at de spillere, der står på den anden side af banen, vil gøre alt for at ødelægge det for os. Vi er det hold, som alle gerne vil slå, siger Mikael Jensen.

Det kunne være nærliggende at tro, at champagnen allerede er lagt på køl, men:

- Nej! Det kan jeg afvise fuldstændigt. Det kan godt være, der er nogle andre, der render og snakker om champagne, men for os handler det om at holde fuld fokus, fastslår Mikael Jensen.

Fredagens kamp spilles i Forum Horsens klokken 19.30.

- Der bliver arbejdet i kulissen på at få mange mennesker i hallen, så vi kan skabe en fantastisk stemning. Det kan bære os det sidste stykke, siger Mikael Jensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted For abonnenter

Fokus på flid og tillid: Martin vil bygge forretningsimperium på barndommens grundsten

Annonce