Annonce
Sport

Horsens hapser Fredericias cheftræner

Kirsten Detlef stopper som svømmetræner i Fredericia for at tage til Horsens. Foto: Michael Svenningsen
Kirsten Detlef er ny cheftræner for konkurrenceafdelingen i Horsens Svømmeklub. Hun kommer fra en lignende stilling i DeltaSwim Fredericia.
Annonce

Horsens/Fredericia: I Fredericia begynder jagten på en nye cheftræner, og i Horsens ender den. Det må konstateres, efter at Horsens Svømmeklub har ansat Kirsten Detlef som ny cheftræner for sin konkurrenceafdeling. Hun har hidtil været ansat i en lignende stilling i DeltaSwin Fredericia.

Horsens Svømmeklub har ledt efter en cheftræner siden begyndelsen af maj, hvor Mads Hjort stoppede i klubben for at få mere tid til sin familie. Valget er faldet på Kirsten Detlef fra Fredericia. Hun får til opgave at skabe et kraftcenter for svømning i Horsens, og i en pressemeddelelse præsenterer klubben hende således:

- Kirsten startede som svømmetræner i 2001 og har arbejdet med konkurrencesvømmere siden 2006 – de seneste i 3 år i Fredericia og inden da 10 år i Vejle. Hun er læreruddannet med blandt andet idræt som linjefag og sideløbende svømmelæreruddannelse. Arbejdet som svømmetræner er herefter løbende suppleret med uddannelse som diplomtræner og ITA sammen med en lang række specialiserede kurser indenfor svømning og træning.

Kirsten Detlef tiltræder i sin nye stilling 1. august.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce