Annonce
Horsens

Horsens-galleri corona-lukket på ubestemt tid

Horsens-galleriet Frantz Høy er lukket på ubestemt tid på grund af corona. Foto: Morten Pape
Annonce

Horsens: "Vi har fået konstateret Covid-19. Vi har lukket butikken omgående, og på ubestemt tid. Venlig hilsen Elly og Frantz Høy". Denne kortfattede besked finder man i disse dage på døren til galleriet Frantz Høy i Nørregade i Horsens.

Galleriet rummer også en glarmesterafdeling, som ikke er corona-lukket. Det er udelukkende butiksdelen samt indramning af billeder, der er lukket ned for på ubestemt tid.

Avisen har været i kontakt med ægteparret Elly og Frantz Høy, der ikke har ønsket at medvirke til denne artikel på anden vis end ved at bekræfte, at de begge to er hårdt ramt af coronavirus, og at de har brug for masser af fred og ro til at komme sig oven på sygdommen.

Annonce

Etableret i 1893

Firmaet er etableret i 1893, og kunsthandler og glarmester Frantz Høy er fjerde generation i familiefimaet, der - under normale omstændigheder - forhandler kunst og brugskunst fra ind- og udland foruden plakater, spejle og lamper med videre.

Glarmesterværkstedet producerer blyruder, termoruder og foretager alle former for glas- og glasreparationsarbejder. Den del af firmaet er som allerede nævnt ikke lukket ned.

Denne seddel i døren til galleriet Frantz Høy i Nørregade i Horsens fortæller forbipasserende, at butikken er lukket på grund af corona. Den fortæller også, at en mulig genåbning kan ske 1. november, men det bliver ifølge ægteparret bag butikken, Elly og Frantz Høy, ikke aktuelt, da de fortsat er meget mærkede af sygdommen. Lukningen er således på ubestemt tid. Foto: Morten Pape
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Er der en ledig plads i din boble?

Annonce