Annonce
Kultur

Horsens & Friends teaser for nyt koncert-koncept: Her er navnene

Scarlet Pleasure spillede på Wall of Sound på Fængslet i 2018, og sidste år skulle bandet have optrådt ved Rock i Lunden, som imidlertid blev aflyst. Nu vender gruppen sammen med stribe andre danske stjernenavne tilbage til Horsens - og Fængslet. Arkivfoto: Frederikke Brandt
"Sammen om sommer" skal finde sted ved Fængslet, og arrangørerne har sat flere navne, som har fået aflyst deres Horsens-koncerter under corona, på plakaten.

Horsens: Mens mange af landets musikfestivaler, deri blandt den lokale Wall of Sound, formentlig i denne uge får besked fra regeringen, om de kan gennemføre eller ej i år, er der nu et helt nyt koncert-koncept på vej i Horsens.

Horsens & Friends teaser på sociale medier for det, der har fået navnet "Sammen om sommer", og fredag løftes sløret for de nærmere detaljer, fremgår det.

Allerede nu er der dog sat navne på de musikere, der skal optræde ved "en række små hyggelige koncerter i parken ved Fængslet", står i opslaget. Her beskrives et program med danske navne som Christopher, Karl William, Rasmus Walter, Scarlet Pleasure, Søren Huss og Jonah Blacksmith.

Annonce

Ny chance for aflyste koncerter

Blandt de optrædende er flere, som horsensianerne egentlig er blevet snydt for at opleve under corona: For eksempel skulle Scarlet Pleasure og Rasmus Walter have spillet ved sidste års aflyste Rock i Lunden, ligesom en Jonah Blacksmith-koncert på Fængslet for nylig blev droppet.

Om "Sammen om sommer" skal ses som en direkte erstatning for de aflyste koncerter er uvist.

Det har onsdag ikke været muligt at få flere oplysninger om den ny koncertrække, der skal finde sted i samme park, hvor Wall of Sound efter planen skal afvikles 28. og 29. maj.

Annonce

Festival-afklaring på trapperne

Med de seneste lempelser af corona-restriktionerne in mente virker det dog meget lidt sandsynligt, at festivalen på Fængslet, der endnu ikke har offentliggjort navne, finder sted som planlagt.

Regeringen kommer formentlig med et nyt "festival"-udspil i denne uge, og derefter kan en række af landets store og mindre af slagsen forventeligt enten aflyse eller oplyse, at de bliver til noget.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Politiet har anholdt to og jagter flere: Bankede 20-årig og smed ham i bagagerummet, inden de kørte galt

Annonce