Annonce
Horsens

Horsens Folkeblad - nu også om søndagen

Lene Vestergaard.

23. september kan avisens abonnenter for første gang hente en søndagsudgave af Horsens Folkeblad i postkassen.

På Horsens Folkeblad er vi stolte af, at vi i 152 år har formidlet lokale nyheder til borgerne i Horsens og omegn. Nu kan vi selv præstere en lokal nyhed, som er intet mindre end en historisk nyskabelse: Fra og med søndag 23. september udkommer Horsens Folkeblad også om søndagen, ja, faktisk hver eneste dag året rundt.

Vi er en del af en redaktionel satsning, som er uden sidestykke i mediebranchen de seneste mange år. Målet er at sikre et stærkt fodfæste på en vigtig dag for avislæsning, nemlig søndagen. Ud over Horsens Folkeblad vil også Vejle Amts Folkeblad, Fredericia Dagblad, Randers Amtsavis, Viborg Stifts Folkeblad, Dagbladet Holstebro/Struer og Dagbladet Ringkøbing-Skjern - alle en del af Jysk Fynske Medier - begynde at udkomme 365 dage om året.

Der er rigtig meget at glæde sig til som abonnent på Horsens Folkeblad.

Vi vil skabe en søndagsavis, der på én gang er genkendelig og ny, men samtidig opleves som ugens bedste avis. Som abonnent vil du blive præsenteret for gennemgående elementer som spændende interviews, analyser af store, løbende sager, nyt fra erhvervslivet, 10 skarpe spørgsmål til et af de mennesker, som har været i centrum i nyhedsstrømmen i ugens løb, mere debat m.m.

Alt sammen med udgangspunkt i Horsens og omegn og i artikler, som er skrevet og fotograferet af lokale journalister og fotografer.

Annonce

Vi vil skabe en søndagsavis, der på én gang er genkendelig og ny, men samtidig opleves som ugens bedste avis.

Demokrati og fællesskab

I en verden, hvor mere og mere foregår i nicher på sociale medier, har en by og en egn brug for fællesskab og sammenhængskraft. Det er vi med til at skabe på Horsens Folkeblad.

Området har også brug for en troværdig avis, som holder øje med, at tingene går ordentligt til. En avis, som stiller spørgsmål, også når de ansvarlige politikere, embedsmænd, erhvervsfolk og privatpersoner helst vil være fri for at svare.

Der er brug for en avis, som afdækker de kriser og problemer, der er, men også fejrer succeserne og ser de små ting i de store. En avis, som løfter tingene op og sætter perspektiv på vores hverdag.

Det får vi nu en dag mere om ugen til at gøre. Og hvilken dag. Om søndagen har du som læser god tid til at fordybe dig og nå hele vejen rundt. Også i avisen Danmark, som samtidig bliver udvidet med otte sider for at forstærke den succes, den allerede har opnået hos læsere og annoncører. Ikke bare om søndagen, men hver dag.

Vi glæder os

For dig som abonnent får søndagsaviserne indflydelse på dit abonnement.Vi vender tilbage med konkret information fra primo august til medio september. I første omgang skal du blot glæde dig til søndagsaviserne. De første syv får du gratis.

Her på redaktionen i hjertet af Horsens glæder vi os utrolig meget til at sende historiens første søndagsudgave af Horsens Folkeblad på gaden. Vi ses 23. september.

Med venlig hilsen

Lene Vestergaard chefredaktør

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Unik flyvetur i lukket luftrum: Se lufthavn fra oven

Sport

Horsens hapser Fredericias cheftræner

112

Beboer overraskede to tyve i stuen

Annonce