Annonce
Horsens

Horsens Folkeblad - nu også om søndagen

Lene Vestergaard.

23. september kan avisens abonnenter for første gang hente en søndagsudgave af Horsens Folkeblad i postkassen.

På Horsens Folkeblad er vi stolte af, at vi i 152 år har formidlet lokale nyheder til borgerne i Horsens og omegn. Nu kan vi selv præstere en lokal nyhed, som er intet mindre end en historisk nyskabelse: Fra og med søndag 23. september udkommer Horsens Folkeblad også om søndagen, ja, faktisk hver eneste dag året rundt.

Vi er en del af en redaktionel satsning, som er uden sidestykke i mediebranchen de seneste mange år. Målet er at sikre et stærkt fodfæste på en vigtig dag for avislæsning, nemlig søndagen. Ud over Horsens Folkeblad vil også Vejle Amts Folkeblad, Fredericia Dagblad, Randers Amtsavis, Viborg Stifts Folkeblad, Dagbladet Holstebro/Struer og Dagbladet Ringkøbing-Skjern - alle en del af Jysk Fynske Medier - begynde at udkomme 365 dage om året.

Der er rigtig meget at glæde sig til som abonnent på Horsens Folkeblad.

Vi vil skabe en søndagsavis, der på én gang er genkendelig og ny, men samtidig opleves som ugens bedste avis. Som abonnent vil du blive præsenteret for gennemgående elementer som spændende interviews, analyser af store, løbende sager, nyt fra erhvervslivet, 10 skarpe spørgsmål til et af de mennesker, som har været i centrum i nyhedsstrømmen i ugens løb, mere debat m.m.

Alt sammen med udgangspunkt i Horsens og omegn og i artikler, som er skrevet og fotograferet af lokale journalister og fotografer.

Annonce

Vi vil skabe en søndagsavis, der på én gang er genkendelig og ny, men samtidig opleves som ugens bedste avis.

Demokrati og fællesskab

I en verden, hvor mere og mere foregår i nicher på sociale medier, har en by og en egn brug for fællesskab og sammenhængskraft. Det er vi med til at skabe på Horsens Folkeblad.

Området har også brug for en troværdig avis, som holder øje med, at tingene går ordentligt til. En avis, som stiller spørgsmål, også når de ansvarlige politikere, embedsmænd, erhvervsfolk og privatpersoner helst vil være fri for at svare.

Der er brug for en avis, som afdækker de kriser og problemer, der er, men også fejrer succeserne og ser de små ting i de store. En avis, som løfter tingene op og sætter perspektiv på vores hverdag.

Det får vi nu en dag mere om ugen til at gøre. Og hvilken dag. Om søndagen har du som læser god tid til at fordybe dig og nå hele vejen rundt. Også i avisen Danmark, som samtidig bliver udvidet med otte sider for at forstærke den succes, den allerede har opnået hos læsere og annoncører. Ikke bare om søndagen, men hver dag.

Vi glæder os

For dig som abonnent får søndagsaviserne indflydelse på dit abonnement.Vi vender tilbage med konkret information fra primo august til medio september. I første omgang skal du blot glæde dig til søndagsaviserne. De første syv får du gratis.

Her på redaktionen i hjertet af Horsens glæder vi os utrolig meget til at sende historiens første søndagsudgave af Horsens Folkeblad på gaden. Vi ses 23. september.

Med venlig hilsen

Lene Vestergaard chefredaktør

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Gasledning gravet over ved Silvan

Leder For abonnenter

En hyldest til den gode idé - lad os få mere af den slags

Gode ideer kan vi aldrig få for mange af. Og når de så oven i købet bliver omsat i handling og er en gevinst, er der ekstra grund til at anerkende et godt initiativ. Sådan er det med Mai-Britt Therkelsen, der som leder af tøjafdelingen hos Blå Kors kunne se genbrugsguld gå tabt på grund af manglende hænder. Mange ville trække på skuldrene og ærgre sig, men heldigvis ville Mai-Britt Therkelsen det anderledes. Hun fik en god idé om at lave en sorteringscentral som et beskæftigelsesprojekt, og nu er det blevet til virkelighed med opbakning fra Horsens Kommune. Et initiativ, der har alle muligheder for at blive en gevinst for alle parter. Den slags kan vi ikke få nok af, og det er vigtigt at anerkende, når en idé på den måde bliver til virkelighed. Mai-Britt Therkelsens initiativ minder os alle om, at der i princippet ikke skal så meget til. Der må være masser af lignende ideer, der rumler og rumsterer derude i Horsens og opland. Lad os få dem på bordet. Alle kan måske ikke lade sig realisere, men hvorfor ikke hjælpe hinanden med at gøre hverdagen lettere og udnytte de ressourcer, vi har, bedst muligt. I dette tilfælde havde Mai-Britt Therkelsen en chef, der var på ideen, ligesom Horsens Kommune også bakkede op. Sådan er det med alle ideer. De kræver opbakning og støtte. Vi er alt for gode til at tale ting ned og skyde forslag ned med en halvdårlig, kvik bemærkning. Den slags er dræbende for folk med gode ideer og lyse indfald, og fremfor alt risikerer vi at smide guld på gaden. Husk det næste gang, du får en god idé eller bliver præsenteret for én af slagsen. Giv det en chance. Ikke noget med at sige: Hvorfor dog det? Støt og bak op og spørg i stedet dig selv og dine omgivelser: Hvorfor ikke? Det vil være til gavn for os alle på den lange bane, så hyld den gode idé og lad os får mere af den slags.

Annonce