Annonce
Odder

Horsens-firma overtager opgaven: Lokale blomsterhandlere melder sig ud af Interflora

Regitze Høeg Henriksen i butikken i Horsens, hvor der også fremstilles eksklusive buketter på bestilling. Senest er hun også blevet kongelig hofleverandør, idet hun lavede buketten til kronprinsesse Marys, da denne i slutningen af september deltog i indvielsen af VIA University College i Horsens. Foto: Marie Amme/Tromborg Blomster
Regitze Høegh Henriksen, der overtog Tromborg Blomster sidste år, glæder sig til igen at betjene kunder i Odder, hvor hun selv er vokset op.

Odder: Selv om byens to blomsterbutikker Violen og Idé Blomster har opsagt samarbejdet med Interflora, skal man lede længe efter en god undskyldning for ikke at sende svigermor blomster. Fremover leveres Interflora-blomsterne blot af Tromborg Blomster, der holder til på Sundvej i Horsens samt i et blomsterværksted i Over Randlev. Og de to eksisterende butikker leverer stadig blomster og andre gaver ved folks dør.

For mig er det lidt som at komme hjem, eftersom jeg er vokset op i Odder og i dag bor i Over Randlev. Jeg håber da også, at vi fortsat kan have et godt kollegialt samarbejde med både Violen og Idéer & Blomster.

Regitze Høegh Henriksen

Bag den nye leverandør af Interflora-bestillinger står Regitze Høegh Henriksen, der overtog Tromborg Blomster i Horsens efter sin mor i januar 2020, og som løbende også udvider med flere blomsterautomater.

- For mig er det lidt som at komme hjem, eftersom jeg er vokset op i Odder og i dag bor i Over Randlev. Jeg håber da også, at vi fortsat kan have et godt kollegialt samarbejde med både  Violen og Idé Blomster. Også selv om vi nu har budt ind på deres tidligere opgaver, siger Regitze Høegh Henriksen, som til gengæld ikke har planer om at åbne butik i Odder.

Annonce

Faktisk sælger hun ikke engang blomster ved døren i det Randlev-værksted, hun åbnede i privaten i oktober sidste år. Det blev alene indrettet for at give mere plads til et par af de 11 medarbejder, hun har på lønningslisten.

- Jeg vil ikke forholde mig til, hvorfor mine to Odder-kolleger opsiger aftalen med Interflora. Det er deres valg. Men opgaven er god for os, fordi vi i forvejen servicerer via Interflora i Horsens Kommune, og fordi vi er en stor butik med mange ansatte. Vi køber allerede ind til de buketter, som findes på Interfloras hjemmeside. Nu skal vi blot til at lave flere, siger Regitze Høegh Henriksen, der ud over butikken i Horsens også har blomsterautomater otte forskellige steder. Blandt andet i Hou.

Blev for dyrt

Avisen har talt med Susanne Hvolby og Per Kaspersen, indehavere af henholdsvis Idéer & Blomster og Violen i Odder. De siger begge, at deres samarbejde med Interflora blev for dyrt i forhold til, hvad de får ud af det.

- Jeg dropper samarbejdet, fordi indtjeningen ved at være medlem ikke stemmer overens med det arbejde, det giver. Før i tiden var Interflora ejet af blomsterhandlerne, men i dag er ejeren en kapitalkæde, som forståeligt nok skal skaffe en vis indtjening til ejerne. Det mærker vi. Desuden kan det være en stor udfordring at skaffe personale nok op til højtiderne, hvor mange jo benytter sig af Interflora, siger Per Kaspersen, der ikke vil sætte procenter på, hvor meget floristerne slipper til Interflora, hver gang de skal ekspedere en buket.

- Jeg kan kun sige, at det er blevet for dyrt for os. Desuden kan man jo stadig bestille buketter og andre gaveartikler til levering hos os. Nu foregår det blot via vores egen hjemmeside, siger han og bakkes op af Susanne Hvolby, der først stopper samarbejdet med Interflora 1. december.

- Og ligesom Violen vil vi stadig levere blomster efter bestilling på vores hjemmeside, via telefonen, eller hvis folk kommer ind i vores butik, siger hun.

Annonce
Horsens

Tag kandidattesten til kommunalvalget her

Horsens For abonnenter

Fra sofatid foran tv'et til huskøb i Stensballe: - I Horsens er der noget for alle

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Mandagens coronatal: 1411 nye coronasmittede - højeste tal i efteråret

Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Det er sjældent, at der går vaskeægte røvhuller rundt iblandt os: 1250 elever mødte ind til første skoledag blandt stilladser og arbejdsfolk

Horsens For abonnenter

Tomt torv i Horsens skal snart være fortid, hvis det står til borgmesteren: Vi skal række ud til klyngen af stadeholdere

Hedensted

Politiet måtte tilkaldes til to kamphaner på bodega

Erhverv

Fra bekymrende forår til travl sommer: Turister har bidt på nyt maritimt ferietilbud i Juelsminde

Forsvaret: Det vil tage mere end 50 år at rydde op efter vores forureninger

HH Elite For abonnenter

Kvalitet og bredde til forskel: HH Elites ti måls-sejr afslørede disse fire afgørende styrker

Erhverv

Hun vil inspirere til flere kulører i boligen: I ny butik på Bjerrevej kan man hente gode ideer

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Horsens

Højere vandstand i Bygholm Sø end ved sidste års evakuering: Afspærring måtte skæres op og 4000 liter blev sendt videre i åen - i sekundet

For abonnenter

Mette Frederiksens brutale højre hånd fra Esbjerg i fokus for vilde sms’er

Hedensted

Hedensted får træls topplacering for hjemmehjælp: Ældre Sagen kalder til borgermøde på trods af usikre tal

Horsens For abonnenter

Stadeholderne bliver væk fra Horsens: 'Jeg har hørt, at det er helt dødt'

Horsens

Slingrende kørsel vakte opmærksomhed - nu er 68-årig sigtet for spritkørsel

Annonce