Annonce
Erhverv

Horsens-firma bliver del af Europas største spiller på markedet: Ny ejer og flere maskiner til udlejning

Repræsentanter fra ledelsen i de to firmaer blev enige om en opkøbsaftale, der trådte i kraft 1. juni. Fra venstre er det Gerard Deprez, direktør i Loxam Group, Christian Samuelsen, JM Lufttryk, Carsten Hoeck adm. direktør i Loxam DK, Peter Madsen, JM Lufttryk, og Carl Frederik Studier, JM Lufttryk. Pressefoto
Med ny ejer får JM Trykluft flere hestekræfter at gasse op med. Men afdelingen på Bodøvej beholder sit navn og den samme stab som før opkøbet.

Horsens: Virksomheden JM Trykluft, der udlejer entreprenørmateriel, blandt andet med afdeling på Bodøvej i Horsens, har fået ny ejer.

Det er virksomheden Loxam, der har opkøbt firmaet med i alt ni afdelinger fordelt i Jylland. Loxam bliver dermed Danmarks største materieludlejningsselskab med i alt 37 afdelinger fordelt i landet og flere end 23.000 maskiner i stald.

Samme navn i Horsens

Afdelingen i Horsens vil dog fortsat hedde JM Trykluft, og det bliver de samme syv ansatte, der fortsætter med at passe butikken, som nu blot får større udbud på hylderne.

Det fortæller Carsten Hoeck, administrerende direktør for Loxam - og nu også for JM Trykluft.

- JM Trykluft er en sund og veldrevet virksomhed, så vi har valgt at køre begge firmaer videre hver for sig, siger han.

Det sker organisatorisk i to søsterselskab med samme holdingselskab som ejer.

Annonce

Begejstrede sælgere

De to tidligere ejere af JM Trykluft, Carl Frederik Studier og Christian Samuelsen, fortsætter i en periode i firmaet, men fratræder på sigt, oplyser direktøren.

Han tilføjer, at opkøbet er sket i lyst fra begge parter, og det bekræftes af de to tidligere ejere i en pressemeddelelse, hvor de i et fælles citat blandt andet udtaler:

- Vi er meget begejstrede og stolte over, at JM Trykluft nu bliver en del af både Danmarks og Europas nummer ét inden for materiel-udlejning. Vi deler mange af de samme værdier med Loxam, som også har stærk ledelse og finansiel styrke.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odder

Sur smiley til restaurant i Odder

Hedensted For abonnenter

Mor til krænket dreng: Min søn kom og fortalte, at der var blevet pillet ved ham...

Annonce