Annonce
Erhverv

Horsens er Danmarks mest pizzaspisende by

Horsensianerne er tilsyneladende mere pizzasultne end resten af landet, og der er også masser af pizzeriaer at vælge imellem. Arkivfoto

Pepperoni, oksekød, kylling... Der er mange muligheder, når det kommer til pizza, og horsensianerne mæsker sig i højere grad i den populære spise end resten af landet.

Horsens: Tidligere i år fik mediet Vice adgang til data fra madbestillingshjemmesiden Just Eat, der viste, at Horsens er den by i Danmark, der sælger flest pizzaer pr. indbygger.

I den forbindelse har Folkebladet set på, hvor mange steder man egentlig kan få stillet pizzasulten i byen, og her er vi nået op på 31 deciderede pizzeriaer.

Derudover kommer italienske restauranter som Venezia, Mamma's og Da Angelino i Stensballe samt Mackie's, der har amerikanske pizzaer på menuen.

Omkring Mælketorvet og Graven er der især gode muligheder for eksempelvis at få sig et stykke med pepperoni - endda også om natten, da flere af pizzeriaerne har åbent til langt ud på de sene timer torsdag til og med lørdag på grund af de omkringliggende beværtninger.

Også på Vestergade og Sønderbrogade er man godt dækket ind, hvad angår pizzeriaer.

Sidder du nu og er blevet lækkersulten, kan du danne dig et overblik over byens pizzeriaer på kortet herunder.

Kender du til flere pizzeriaer i byen, der skal tilføjes til kortet, kan du skrive til web@jyskemedier.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce