Annonce
Sport

Horsens-bokser vandt på knock out i 6. omgang i Mexico - Europamestrenes anfører vender hjem til Superligaen

Simon Madsen er tilbage for fuld musik i Cancun i Mexico. Foto: Morten Pape
Annonce

Simon Madsen, bokser fra Lund, der slår sine folder som professionel i Cancun i Mexico, vandt også sin niende kamp som professionel. Han sendte mexikaneren Guillermo Reyes Dominques ned for fuld tælling i 6. omgang. Det var Simons hidtil hårdeste modstander.

Lars Olsen bliver ny træner i superligaklubben Esbjerg fB. Han har tidligere været træner i Randers og OB. Den 58-årige danske træner var anfører for europamestrene i 1992. De seneste otte år har han været træner på Færøerne. Han har to kampe tilbage i perioden 11. til 19. november. Færøerne er på jagt efter en ny træner. Bo Henriksen er inde i billedet som et af emnerne, men de leder også i Sverige, Norge og på Island og tilbyder en ny træner tre millioner kroner i årsløn.

Julie Leth, nybagt europamester fra Odder, skifter fra Bigla til det tyske hold WNT-Rotor, der har verdens bedste kvindelige cykelrytter Kirsten Wild på holdet. Julie Leth har tidligere været holdkammerat med Kirsten Wild.

Jes Bekke er blevet fyret som træner i Middelfart.

Tiger Woods vandt sin turneringssejr nummer 82 i Japan.

Dan Beutler, 42-årig håndboldmålmand, har fået nedsat sin dopingdom til 12 måneder for indtagelse af kokain. Han er spilleberettiget 28. marts. Han havde skrevet kontrakt med GOG, men den blev revet i stykker, da han blev testet positiv for doping. Han har bl.a. spillet for Flensburg/Handewitt.

Franck Ribery, fransk driblekonge fra Fiorentina, fik det røde kort i 2-1 nederlaget mod Lazio, og han skubbede til dommeren to gange. Han var meget ophidset, og der venter den tidligere Bayern München-spiller tre spilledages karantæne.

Javier Martinez fra FC Bayern München er ikke klar til pokalkampen mod Bochum.

Paco Alcacer, spansk angriber fra Borussia Dortmund, er ikke klar til onsdagens pokalkamp mod Borussia Mönchengladbach. Kampen spilles kl. 20.45 og sendes direkte på ARD.

Jason Sancho fra Borussia Dortmund er i søgelyset hos Manchester United, der er klar til at betale 100 millioner pund (116 millioner euro) for den 19-årige engelske fodboldspiller, som kom til Dortmund i 2017 fra Manchester City.

Ralph Hasenhüttl og hans spillere har besluttet at give deres løn til et velgørende formål efter 9-0 nederlaget til Leicester.

Lars Olsen vender hjem efter otte år som landstræner på Færøerne, men han har dog hele tiden boet i Danmark. Scanpix Foto.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AC Horsens

Se alle målene: Rekordmål af Kjær og kanonkugle af Therkildsen knækkede Hobro

Horsens

Efterlyst 22-årig fundet i god behold

Danmark

Kæmpe-slagteri klar til at boykotte Kurt Beier ved dom

Annonce