Annonce
Horsens

Horsens-bokser i topkamp mod cubaner i Mexico

Simon Madsen under træningen til lørdagens storkamp mod den skrappe cubaner i mexikanske Cancun.
Simon Madsen møder den cubanske topbokser Dayan Cartaya i sin 10. kamp som professionel - han har vundet sine ni første prof-kampe.
Annonce

Horsens: Den tidligere Horsens-bokser Simon Madsen, der stammer fra Lund ligesom sin navnebror, fodboldspilleren Simon Kjær, kommer på sit livs opgave som professionel bokser i den mexikanske turistby Cancun, hvor han har skabt sig en professionel karriere.

Simon Madsen har vundet sine ni første prof-kampe, syv af dem på knock out, og han skal op mod den stærke cubaner, 23-årige Dayan "Latigo" Cartaya med seks sejre, heraf to på knock out, og to nederlag på lørdag i Cancun.

- Jeg har holdt et års pause siden min seneste kamp på grund af coronaen, men jeg har holdt træningen ved lige, og jeg er klar til mødet med cubaneren, siger 25-årige Simon Madsen, der bærer tilnavnet "Viking" i Mexico.

Kampen bokses over seks omgange.

Kampen bokses i Oasis Arena Cancun og sendes på mexikansk tv ved det store prof-stævne, hvor hovedkampen er en VM-kamp i kvindeboksning mellem Mariana Juarez, der er lokal helt, og udfordreren Durango Yulihan Luna.

Simon Madsen boksede for BK Vitus Horsens. Han valgte at tage på jordomrejse og kom til Cancun, hvor han fik tilbudt nogle amatørkampe. Mexikanerne var begejstrede for bokseren fra Lund og tilbød ham en professionel kontrakt, og han slog til. Han har levet op til forventningerne lige siden og har vundet alle sine kampe. Hans træner er Luis Enrique Alcocer.

Simon Madsens seneste kamp var Demolisher Reyes, som han besejrede på knock out. Simon Madsen har været hjemme på besøg i Horsens og har trænet hos sin gamle træner Tor Claxton i BK Vitus. Han boksede sin første prof-kamp 8. april 2017 i Cancun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Brødre udvider forretningen: Nu producerer Brimas sit eget produkt fra A til Z

Danmark

Hvordan bliver julen 2020?

AC Horsens For abonnenter

Sportschefens dilemma: Vinterens transfervindue kommer til at give AC Horsens udfordringer

Annonce