Annonce
AC Horsens

Horsens-bokser fik ram på den danske mester

Jacob Bank var altdominerende i kampen mod Nikki Møller Nielsen i 2. omgang. Her rammer han igen. Foto: Dorte Adelfred.
Jacob Bank fra BK Vitus tog hjem til sin gamle hjemmebane og slog den danske mester Nikki Møller Nielsen fra BK Wedala.

Vejle: Jacob Bank fra BK Vitus tog hjem til sin gamle hjemmebane i Vejle og stoppede den danske og jyske mester Nikki Møller Nielsen i 2. omgang.

Første omgang var helt lige. Bokserne byttede slag, men i anden runde satte Jacob Bank sig totalt på kampen, og midt i omgangen sendte han Nikki Møller Nielsen til tælling, hvorefter kamplederen stoppede kampen.

Hele anden omgang var ren udboksning fra Jacob Banks side.

- Det havde jeg ikke regnet med, sagde Wedalas formand Leif Lund.

- Jeg havde også forventet en lige kamp, men jeg vidste, jeg var bedre end ham, sagde Jacob Bank. Derfor tog jeg kampen nu. Jeg kunne jo risikere, at man satte spørgsmålstegn ved min udtagelse til de nordiske mesterskaber, for jeg var udtaget frem for den danske mester, men jeg var U19-bokser i november, da Nikki blev dansk seniormester, og jeg var til international turnering, da han blev jysk mester.

- Vi nåede ikke at træne så meget sammen, da jeg boksede for BK Wedala, men jeg følte mig sikker, og det gik perfekt for mig i anden omgang, sagde Jacob Bank.

Han er rykket op i mellemvægt, og ved stævnet i Vejle satte han en tyk streg under, at han er Danmarks bedste mellemvægter lige nu, men Nikki Møller Nielsen er stadig den næstbedste.

- Og så er der en stærk mellemvægter i Kolding. Ham har jeg lige været nede og træne med, sagde Jacob Bank. Vi skulle have været en tur til London, men turen er netop blevet aflyst.

BK Vitus betalte for englændernes tur til Horsens, men Horsens-folkene skulle selv betale for at komme til London. Det sagde bestyrelsen forståeligt nok nej tak til.

- Jeg vil gerne have revanchekamp mod Jacob Bank så hurtigt som muligt, sagde Nikki Møller Nielsen. Jeg havde det dårligt, da jeg gik ud til 2. omgang. Derfor tabte jeg kampen.

Jacob Bank kommer ikke i kamp ved BK Vitus' stævne 27. marts i Horsens. Han skal til de nordiske mesterskaber på Island, og det samme skal Morten Givskov, så BK Vitus må holde stævne uden sine to største trækplastre.

Det andet opgør mellem Horsens og Vejle stod i weltervægt, hvor Sebastian Terteryan vandt over den jyske U19-mester Kasper Walton.

Kasper Walton boksede en god kamp i oprejst stil. Han viste, at han var hårdfør og var ikke til tælling mod Danmarks bedste seniorbokser i klassen, Sebastian Terteryan, som senere i marts bokser OL-kvalifikation i London.

Sebastian Terteryan vandt som ventet med 3-0, men det var en kamp, som Kasper Walton havde stor ære af, og han lærte en masse af at møde den velboksende Vejle-bokser.

Sebastian Terteryan undviger Kasper Waltons højre kryds. Foto: Dorte Adelfred.
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Liveblog: Kirkeminister dropper at arbejde for åbne kirker i påsken

Annonce