Annonce
Horsens HK

Horsens beholder Melissa Petrén i næste sæson

Melissa Petrén imponerede med 14 mål på 15 forsøg. Foto: Charlotte Adsbøl.
- Det er skøn følelse, når man kommer godt i gang, sagde Melissa Petrén efter sine 14 mål.

Horsens: - Det var en skøn følelse, at jeg scorede på de første forsøg. Det gav selvtillid, og jeg havde kun en enkelt kikser i hele kampen, sagde HH's topscorer Melissa Petrén.

- Det var en kamp, der gav os en tro på, at vi kan blive i ligaen. Det betyder meget for os alle sammen. Jeg har også kontrakt for næste sæson, og jeg bliver i Horsens, sagde Melissa Petrén.

Hun har haft småproblemer med sin akillessene, men det så mange ikke meget til mod Aalborg.

- Nej, jeg mærkede kun lidt til den gamle skade. Den hæmmede mig ikke. Det betød ikke noget, at de begyndte at mandsopdække mig. Det gav mere plads til de andre spillere, ogm Emily Baunsgaard forstod at udnytte den plads, hun fik, sagde Melissa Petrén.

Daniela Gustin spillede en del længere end i sine første kampe.

- I aften var der ingen begrænsninger. Jeg var klar til at spille fuld tid. Jeg føler ikke længere, at der en risiko for, at min skade springer op, sagde Daniela Gustin, der havde sin svenske landsholdsspiller-kæreste Hampus Wanne på tribunen.

Parret kørte direkte til Sverige for at følge svenskerne i EM-kampene efter kampen i Horsens.

- Jeg mærkede ikke noget særligt til min skade. Det gik fint, men jeg kunne godt mærke, at jeg har holdt en måneds pause, sagde Frederikke Rasmussen.

- Nu begynder jeg at føle mig hjemme i ligaen, sagde Rikke Schmidt. I min første kamp havde jeg problemer, men nu har jeg vænnet mig til at spille sammen med forsvaret, og jeg er glad for at kunne bidrage til, at Horsens bliver i ligaen.

Aalborgs manager Morten Secher, tidligere træner i Odder og Horsens:

- Kampen var præg af den store vigtighed. Det blev afgørende, at Melissa Petrén scorede 14 mål. Hun spillede en fantastisk flot kamp. Vi forsøgte at skygge hende, og vi forsøgte at mandsopdække hende, men det var ikke nok til at stoppe Horsens-holdet. Jeg føler dog ikke, vi er i alvorlig nedrykningsfare. Vi er trods alt et point foran de to bundhold, og det point, vi fik mod Team Tvis Holstebro kan vise sig at blive guld værd.

HH-træner Lars Frederiksen: - Jeg ser stor udvikling på holdet. Vi havde succes med at begrænse antallet af tekniske fejl, og hvis vi kan gøre det mod andre af holdene, har vi sejrschancer både mod Skanderborg, Randers og Team Tvis Holstebro.

- Vi var klar til at spille syv mod seks, men vi var hele tiden solidt foran, så der blev ikke brug for at løbe risikoen, så det venter vi med til en anden god gang.

- Næste opgave er ude mod Silkeborg. Her håber jeg, vi kan finde de samme takter frem igen, men vi er ikke favoritter. Jeg er slet ikke begyndt at forberede den kamp endnu.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Her er der ingen jubel over fremskudt genåbning: - Det var på høje tid

Annonce