Annonce
Horsens HK

Horsens beholder Melissa Petrén i næste sæson

Melissa Petrén imponerede med 14 mål på 15 forsøg. Foto: Charlotte Adsbøl.
- Det er skøn følelse, når man kommer godt i gang, sagde Melissa Petrén efter sine 14 mål.

Horsens: - Det var en skøn følelse, at jeg scorede på de første forsøg. Det gav selvtillid, og jeg havde kun en enkelt kikser i hele kampen, sagde HH's topscorer Melissa Petrén.

- Det var en kamp, der gav os en tro på, at vi kan blive i ligaen. Det betyder meget for os alle sammen. Jeg har også kontrakt for næste sæson, og jeg bliver i Horsens, sagde Melissa Petrén.

Hun har haft småproblemer med sin akillessene, men det så mange ikke meget til mod Aalborg.

- Nej, jeg mærkede kun lidt til den gamle skade. Den hæmmede mig ikke. Det betød ikke noget, at de begyndte at mandsopdække mig. Det gav mere plads til de andre spillere, ogm Emily Baunsgaard forstod at udnytte den plads, hun fik, sagde Melissa Petrén.

Daniela Gustin spillede en del længere end i sine første kampe.

- I aften var der ingen begrænsninger. Jeg var klar til at spille fuld tid. Jeg føler ikke længere, at der en risiko for, at min skade springer op, sagde Daniela Gustin, der havde sin svenske landsholdsspiller-kæreste Hampus Wanne på tribunen.

Parret kørte direkte til Sverige for at følge svenskerne i EM-kampene efter kampen i Horsens.

- Jeg mærkede ikke noget særligt til min skade. Det gik fint, men jeg kunne godt mærke, at jeg har holdt en måneds pause, sagde Frederikke Rasmussen.

- Nu begynder jeg at føle mig hjemme i ligaen, sagde Rikke Schmidt. I min første kamp havde jeg problemer, men nu har jeg vænnet mig til at spille sammen med forsvaret, og jeg er glad for at kunne bidrage til, at Horsens bliver i ligaen.

Aalborgs manager Morten Secher, tidligere træner i Odder og Horsens:

- Kampen var præg af den store vigtighed. Det blev afgørende, at Melissa Petrén scorede 14 mål. Hun spillede en fantastisk flot kamp. Vi forsøgte at skygge hende, og vi forsøgte at mandsopdække hende, men det var ikke nok til at stoppe Horsens-holdet. Jeg føler dog ikke, vi er i alvorlig nedrykningsfare. Vi er trods alt et point foran de to bundhold, og det point, vi fik mod Team Tvis Holstebro kan vise sig at blive guld værd.

HH-træner Lars Frederiksen: - Jeg ser stor udvikling på holdet. Vi havde succes med at begrænse antallet af tekniske fejl, og hvis vi kan gøre det mod andre af holdene, har vi sejrschancer både mod Skanderborg, Randers og Team Tvis Holstebro.

- Vi var klar til at spille syv mod seks, men vi var hele tiden solidt foran, så der blev ikke brug for at løbe risikoen, så det venter vi med til en anden god gang.

- Næste opgave er ude mod Silkeborg. Her håber jeg, vi kan finde de samme takter frem igen, men vi er ikke favoritter. Jeg er slet ikke begyndt at forberede den kamp endnu.

Annonce
AC Horsens For abonnenter

Overbevisende og fortjent oprykning: Derfor har AC Horsens muligheden for at klare sig med det hold, der sikrede pladsen i Superligaen

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Su-su-superliga! Reportage og masser af billeder fra kæmpe AC-fejring på stadion og fest i Forum Horsens

Erhverv For abonnenter

Borgere glæder sig til at få fjernvarme - men udsigten til to store varmetanke vækker bekymring

AC Horsens

Stolt og tilfreds cheftræner: Oprykninger vænner man sig aldrig til, og denne her var meget fortjent

Horsens

John Andersen runder snart 83 år, men arbejder syv timer hver dag med sin enestående have

Kristian bor i en campingvogn og vender hver en krone, mens han uddanner sig på ny: - Vi har brug for at se på, hvordan det ikke er urealistisk for voksne at lave et sporskifte

AC Horsens

Se alle billeder og reaktioner: Her rykker AC Horsens op i superligaen

AC Horsens For abonnenter

Karakterbogen: Genial satsning gjorde angriber til dagens spiller i superliga-sovs

Brædstrup

29-årig erkender bilbrande i retten: Jeg var depressiv og nede i livet

Horsens

Yvonne fik hjernerystelse, brækkede næsen og slog tænderne løse på parkeringspladsen foran Lidl: Ejer anerkender problem - kanterne er simpelthen for små

Se billederne: Kom med ind i Victor og Birgittes vilde drømmehus med 360 graders terrasse, snedkerkøkken og privat shelter direkte ned til åen

Debat

Det er med stor bekymring for de foreslåede besparelser, at vi skriver dette: Særlige borgere har brug for særlige indsatser

Odder For abonnenter

Bager får sur Smiley for smuds i krogene og kondensvand i fryserummet

Hedensted

Nu vil Tørring også med på padelbølgen: Mangler mindst en million for at få projektet skudt over nettet

Annonce