Annonce
Erhverv

Horsens-arkitekter udvider: Åbner kontor i København

Partnergruppen i Rum A/S består af Anders Johansen (t.v.), Karin Elbek og Claus Jensen. Claus Jensen skal nu stå i spidsen for den nyåbnede afdeling i København. Foto: Jakob Lerche
Arkitektfirmaet Rum har en voksende kundekreds på Sjælland, og en af selskabets tre partnere er derfor rykket til København for at stå i spidsen for nyåbnet tegnestue.
Annonce

Horsens: Arkitektfirmaet Rum A/S, som blev etableret i Horsens i 2007, udvider nu med en tegnestue i København.

- I en tid, hvor byggebranchen konsoliderer sig gennem fusioner og opkøb, har vi valgt at gå imod strømmen. Vi tror på, at der er et marked for rådgivning i øjenhøjde, og da vi har en voksende kundekreds på Sjælland og i hovedstadsområdet, giver det god mening for os at rykke tættere på kunderne, fortæller arkitekt og partner Claus Jensen i en pressemeddelelse.

Han rykker også selv til København, hvor han nu bosætter sig og bliver ansvarlig for den daglige drift af det nyåbnede kontor.

- Vi lægger stor vægt på, at det ny kontor bliver forankret i den særlige Rum-kultur, forklarer han.

Vi glæder os til at komme tættere på kunderne i Østdanmark og til at udvikle flere gode relationer.

Claus Jensen, arkitekt og partner i Rum

Annonce

Gradvist nye arkitekter

Rums ny tegnestue får til huse i kontor-fællesskabet Kapselfabrikken i Valby, som ifølge Claus Jensen danner de perfekte rammer for et kreativt arbejdsfællesskab.

Rum vil gradvist udvikle samarbejdet med nye stærke arkitekter fra hovedstadsområdet, som hos Rum får mulighed for selvstændig udvikling med opbakning fra et kompetent team i Horsens, forklarer Claus Jensen. Han er allerede godt i gang med dialog i markedet om de samarbejder, der skal udvikle afdelingen.

Rum ejes af tre arkitekter, som alle har nøgleroller i firmaets drift inden for ledelse, udvikling og faglige ydelser. Partnerne Karin Elbek og Anders Johansen glæder sig ligesom Claus Jensen over udvidelsen mod øst, fremgår det af pressemeddelelsen.

Blandt projekter, som Rum allerede er involveret i på Sjælland, kan nævnes Ny Frederiksberg Skole i Sorø, Langelands Plads på Frederiksberg, Usserød Skole samt Viften i Rødovre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted

Indbrud på landejendom

Horsens For abonnenter

Se billederne: Nu skal Horsens Fjords havmiljø forbedres - frivillige sætter titusindvis af ålegræsplanter i fjordbunden

Horsens

Tyve stjal pengeskab fra skole

Hedensted

Gennemrodede hus under indbrud

Annonce