Annonce
Brædstrup

Home åbner ejendomsmægler-butik i Brædstrup

Rasmus Cosmos Vildrik og Laura Bilstrup på Bredgade i Brædstrup, hvor Home snart åbner en afdeling. De er begge vokset op i Brædstrup og har derfor et stort lokalkendskab. Foto: Peter Hald
Home åbner afdeling på Bredgade 32 i Brædstrup i januar.
Annonce

Brædstrup: Ejendomsmæglerkæden Home kommer nu til Brædstrup. I begyndelsen af januar åbner Home et kontor på Bredgade 32 i Brædstrup i de lokaler, hvor der indtil for nylig var køreskole.

Foreløbig er der ansat to medarbejdere til den nye Home-afdeling i Brædstrup, og nok så væsentligt er det folk med dybe lokale rødder.

Den ene er den 26-årige ejendomsmægler Rasmus Cosmos Vildrik, der er født og opvokset i byen. Han bliver daglig leder af den nye afdeling.

Dernæst har home ansat 30-årige Laura Bilstrup som sagsbehandler i den nye afdeling.

Laura Bilstrup, der er datter af den lokale erhvervsmand Torben Bilstrup, er også vokset op i Brædstrup, og efter at have solgt hus i Silkeborg flyttede hun sidste år hjem til Brædstrup med sin familie.

Der er i forvejen tre andre ejendomsmægler-firmaer i Brædstrup - Nybolig, EDC og Linda Riis Ejendomsmægler - men Rasmus Cosmos Vildrik og Laura Bilstrup er overbevist om, at der sagtens er plads til Home også.

- Brædstrup er jo inde i en fantastisk udvikling. Der bliver bygget som aldrig før, og det er selvfølgelig grundlaget for, at home åbner en forretning her. Der bliver da konkurrence, for de andre skruer nok også lidt op for charmen, siger Rasmus Cosmos Vildrik.


Brædstrup er jo inde i en fantastisk udvikling

Rasmus Cosmos Vildrik


Den kommende Home-butik i Brædstrup er en ny afdeling, der hører ind under vingerne på indehaver og ejendomsmægler Claus Bekker fra Horsens, og afdelingen i Brædstrup er den syvende forretning i organisationen:

- Vi har før med succes åbnet nye afdelinger i mindre lokalsamfund. Senest i Juelsminde, hvor vi allerede er markedsledende, siger Rasmus Cosmos Vildrik.

Annonce

Større omsætning

De fleste har lagt mærke til, at der sker meget på ejendomsmarkedet i Brædstrup. Og der kommer til at ske endnu mere:

- Mange af de nye boliger i Brædstrup er lejeboliger, og de er hovedsageligt beregnet til de lidt ældre fra lokalområdet, så der kommer mange parcelhuse til salg. Og vi vil sikkert se, at tempoet går op. Man kan også regne med, at Brædstrup vil vokse yderligere. Der bygges jo nyt i blandt andet Ring Søpark og på Galgehøj og Fredsbovej, og mon ikke der kommer flere udstykninger med tiden, tilføjer han.

Rasmus Cosmos Vildrik glæder sig til at komme i gang som ejendomsmægler i barndomsbyen Brædstrup. Foto: Peter Hald

- Der kommer flere yngre mennesker til byen. Familier, der gerne vil have plads og bo billigere end for eksempel i Aarhus og Horsens. Det spiller også ind, at bybilledet i Brædstrup har udviklet sig positivt - der sker så meget nyt. Og så er Brædstrup jo ikke en forstad. Det er en by med sin egen identitet, siger Laura Bilstrup.

- Jeg havde for nylig besøg af nogle venner fra Silkeborg, og da de så Folkeparken, udbrød de: "Hold da op - sikke en park", tilføjer hun.

Annonce

Et skulderklap

Rasmus Cosmos Vildrik har været med til at sælge huse før i Brædstrup. For fire år siden var han praktikant hos den lokale ejendomsmægler Christian Knudsen fra RealMæglerne i Brædstrup. Og det var ikke tilfældigt:

- Lige siden jeg gik i 8. klasse på Brædstrup Skole, har jeg drømt om at blive ejendomsmægler her. Så det er jo en stor mulighed og et fantastisk skulderklap fra Home, at jeg er med til at starte en ny afdeling, fortæller Rasmus Cosmos Vildrik.

Laura Bilstrup er også på hjemmebane i Brædstrup. Hun er vokset op i byen og flyttede tilbage til Brædstrup for et år siden. Foto: Peter Hald

Laura Bilstrup kommer fra en lidt anden branche. Hun er nemlig uddannet speditør og har arbejdet i forskellige transportfirmaer. Hun indleder sin karriere i Home med en oplæringsperiode i Horsens hos Claus Bekker.

- Jeg satser på at være hurtig til at lære faget. Fra speditørbranchen er jeg vant til at arbejde med sagsbehandling og have masser af kundekontakt, understreger Laura Bilstrup.

Laura Bilstrup og Rasmus Cosmos Vildrik har allerede fået nøglerne til deres nye lokaler på Bredgade 32. Home-forretningen åbner i begyndelsen af januar. Foto: Peter Hald


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Hedensted

Ny meningsmåling ryster posen i byrådet: Hver tredje vælger vil forlade V

Coronavirus

Live: En typisk minkavler får udbetalt over 11 millioner kroner - se tallene her

Hedensted For abonnenter

Familiens hund blev kørt ihjel: Nu kræver borger fartbegrænsning

Annonce